Ekonomiansvarig till Eklunds Bildelslager

Ekonomiansvarig till Eklunds Bildelslager

Är du en ekonom som har en god erfarenhet av att vara med och utveckla företag och trivs i en utvecklingsprocess? Då kan du vara Eklunds Bildelslagers Ekonomiansvarig.

Din vardag

Du kommer vara ekonomiansvarig för Eklunds bildelslagers ekonomiarbete.
Du har ansvaret för företagets riktlinjer, regler, rutiner samt ekonomiska beslut tagna inom företaget.


I tjänsten ingår ekonomiansvar för företagets olika verksamheter. Dina verktyg som du arbetar med är Wisma 1000, Excel och Demo max (produktområdesspecifikt system) Du rapporterar direkt till VD. Tjänsten innebär ett nära samarbete med alla de olika avdelningarna i Företaget. Du ingår i företagets ledningsgrupp.

Vem är du?

Vi söker dig med relevant
utbildning inom ekonomi och som arbetat som ekonom i några år, förutom att du har erfarenhet av roller som ekonom så krävs det även att du är strukturerad, flexibel och noggrann. God datorvana och tidigare erfarenhet av att arbeta i bokföringssystem samt Excel är ett krav. Du behöver också vara pedagogisk och socialt duktig för att på ett smidigt sätt knyta kontakter. Du är en prestigelös person och som har lätt för att samarbeta med kollegor. Du är trygg i såväl dig själv som i din arbetsroll vilket gör att du vågar stå upp för din åsikt. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Stefan Larsson på
e-post stefan.larsson@sigma.se alternativt
mobil 0730–846816.

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast 20-02-23.

Om Eklunds Bildelslager.

Företaget startade 1948 av Simon
Eklund, sönerna Dag och Örjan tog senare över företaget. Eklunds Bildelslager har ca 35 anställda och 4000 Demonteringsobjekt per år. Företaget är ISO certifierade enligt 9000 och 14 000. Man har flertalet olika avtal med försäkringsbranschen och flera kommuner. Eklunds bildelslager är även med i flera forskningsprojekt avseende återvinning och hållbarhet.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sigmarecruit.se/jobb/jobbannons?job=267
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (6 dagar kvar)