Software/IT-arkitekt till Nexer Skövde!

Software/IT-arkitekt till Nexer Skövde!

Gör din kompetens oss till ett ännu vassare IT-konsultbolag?

Då kanske du är en av de arkitekter vi söker efter? Vi fortsätter expandera och söker därför arkitekter till spännande kunduppdrag med placering i Skövde. Om du har kunskap, nyfikenhet och vilja matchar vi dig till de mest intressanta och spännande kunder/uppdrag du kan tänka dig.

En dag som konsult på Nexer kommer aldrig bli långtråkig - du kommer dessutom få arbeta med grymt duktiga kollegor. Så vänta inte, skicka in din ansökan idag!

Hur ser rollen ut?

Vi ser ett stort behov att utöka vår kompetens inom alla typer av roller inom arkitektur Arbetet infattar ofta ett ansvar för den övergripande strukturen genom att se till att valda tekniska lösningar resulterar i en implementering av ett system som svarar upp mot ställda krav. Arkitektbehoven hos våra kunder varierar varför vi är intresserade av alla typer av arkitekter; infra, IT, system, Enterprise, verksamhet och information.

Som konsult hos Nexer får du möjlighet att arbeta med kvalificerade utmaningar hos våra kunder. Till ditt stöd finns kollegor som alltid ställer upp, i en organisation där arbetsglädje, kunskap och utveckling står i centrum. Konsultuppdragen finns oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen

Din bakgrund

Vi ser att du bemästrar arkitekturarbete inom exempelvis infrastruktur, databasapplikationer, webbapplikationer eller applikationslösningar. Agila metoder ligger dig varmt om hjärtat och du har kanske praktisk erfarenhet av Scrum. Här kommer du att få jobba med kompetenta och stöttande kollegor och du får möjlighet att jobba med en bred uppsättning stora och små kunder i Skövdesområdet.

Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Hur är Nexer som arbetsgivare?

På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stor, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer, hör av dig till Björn Brandt på bjorn.brandt@nexergroup.com. Vi tar löpande emot ansökningar, så vänta inte med att söka!

Mer om Nexer

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger.

Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad.

Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 1 apr 2021 (30 dagar kvar)