Business Analyst till Sigma IT Skövde

Business Analyst till Sigma IT Skövde

Sigma IT expanderar och vi söker BA-konsulter till vårt team. Hos oss ges du möjlighet att arbeta med varierande uppdrag ute hos kund med fokus på att hjälpa verksamheten att omvandla idéer och strategier till IT nytta. För dig som vill ligga i framkant erbjuds möjlighet till utbildning och certifieringar. Sök redan idag!

Hur ser rollen ut?

Vi säljer problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop, leda ett projekt, sätta ett ramverk för en kund, eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

I denna roll arbetar du som konsult inom kravhantering. Du agerar expert i ett av våra kunduppdrag och arbetar med kravställning, kravanalys, dokumentation och förmedling, för att överbygga gapet mellan verksamhet och IT.

Din bakgrund

För denna roll söker vi dig som vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsultbolaget. Här kommer du att få jobba med kompetenta och stöttande kollegor och du får möjlighet att jobba med en bred uppsättning stora och små kunder i vårt området.

Vi söker dig som har några av följande:
  • Utbildning eller erfarenhet inom agila metoder och kravanalys
  • Dokumenterad erfarenhet av att skriva kravspecifikationer, user stories för utveckling och upphandling av system och tjänster.
  • Processkartläggning och användning av olika verktyg.
  • Certifierad i REQB eller har andra relevanta certifieringar är meriterande.
Erfarenhet inom projektledning är inget krav men är starkt meriterande. Detsamma gäller god erfarenhet av olika systemutvecklingsmetoder.

Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan, ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi har ingen möjlighet att hantera ansökningar via mail, men har du några frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Klara Matsdotter på klara.matsdotter@sigma.se

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Det är nära till dem som fattar besluten och du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.
Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Data & IT, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 9 nov 2020 (16 dagar kvar)