.Net-utvecklare till Sigma IT Consulting i Skövde

.Net-utvecklare till Sigma IT Consulting i Skövde

Skövde

Sigma IT Consulting söker nu utvecklare med goda kunskaper inom systemutveckling i C#, VB .NET, .NET Core eller ASP.NET med mycket passion. Vi satsar stort och Sigmas Skövde-team växer och vi vill att du blir en del av oss och är med på vår resa framåt. Du ges möjlighet att bolla idéer, utbyta erfarenheter och kunskap med andra duktiga och erfarna kollegor.
Skicka in din ansökan redan idag!

.NET Core, .NET Standard, dotNET, ASP.NET, MVC, C#, VB.NET, Xamarin, Angular, React, Aurela, TypeScript, Application Insights, Specflow, TDD, BDD, Microsoft SQL Server, SQLite, PostgreSQL, Oracle, Linux, MacOS, iOS, Android, Entity Framework, EF Core, nHibernate, Azure, Microservices, AWS, Docker, Git, Team Foundations Server, TFS, Dependency Injection, Inversion of Control, Clean Programming, Enterprise Architecture, Pair Programming, Mob Programming, xp, extreme programming, utvecklare, utveckling, systemutveckling, programmering, mjukvaruutveckling, software development, software engineering

Hur ser rollen ut?

I denna roll arbetar du som konsult med huvudfokuset .NET, med fokus på utveckling av webb- och windowsapplikationer baserade på Microsofts utvecklingsramverk. Vi söker dig som har arbetat ett par år inom systemutveckling, är bekväm med .NET-ramverket och som vill bli en del av ett team där utveckling och kompetens står i fokus.

Vi erbjuder våra konsulter en stor bredd av uppdrag kombinerat med kompetensutveckling som gör dig till en ännu vassare utvecklare.

Våra uppdrag kan vara med inriktade mot webb, backend, eller både och. Det beror helt enkelt på vad du är mest intresserad av. Det viktiga är att du hamnar på en plats där du får utvecklas, lära dig mer och ha roligt.

Våra kunder har ofta flera team där inom .NET där de nästan uteslutande arbetar agilt, främst enligt Scrum. På sikt kanske du har planer på att utvecklas från utvecklare till t ex arkitekt eller Scrum Master?

Din bakgrund

För denna roll söker vi dig som vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsultbolaget. Här kommer du att få jobba med kompetenta och stöttande kollegor och du får möjlighet att jobba med kunder i Skövdeområdet.

Du har arbetat i mer än två år med systemutveckling inom .NET. Tidigare har du arbetat med agila metoder så som Scrum. Du är bekväm med följande verktyg och begrepp:

- C# eller VB.NET

- Backend eller frontend

Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet av:

- Erfarenhet från webb och windowsutveckling

- Microsoft SQL Server, SQLite eller Oracle

- Azure, Microservices, AWS, TFS, Visual Studio, Flash, Docker och Git

- Arkitektur

- Clean programming och parprogrammering

- TDD, BDD eller XP

- Arbetserfarenhet av fordonsbranschen, Bank/Finans, Telekom, Handel/e-handel eller annan industri.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Veronica Johannesen på veronica.johannesen@sigma.se

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT Consulting består av över 1 200 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3 800 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Kontaktperson Veronica Johannesen
Telefon 0702586603
Område Skövde
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 feb (26 dagar kvar)