Säljare

Säljare

Säljare
Skövde
Det går bra för Sharp Skaraborg och därför söker vi nu två nya säljare för att komplettera vårt erfarna team. Du som söker till rollen som säljare tycker om att göra affärer där du får utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Lämplig bostadsort är Skövde med omnejd, då kunderna befinner sig i hela Skaraborg. Vi erbjuder
Som säljare hos Sharp kommer du få gå Sharps berömda säljskola Sharp Academy, och du får självklart en gedigen introduktion av produkter och tjänster. Förutom att du erbjuds en självgående roll i ett framgångsrikt team får du dessutom arbeta med marknadsledande produkter. Vi sitter i fräscha lokaler i Skövde där du har dina kollegor. Hos oss får du de verktyg som du behöver för att kunna ha en hög närvaro hos dina kunder. Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och erbjuder förmånsbil.
 

Vad har Olle Hermansson, försäljningschef, att säga om hur det är att jobba på Sharp?"Vi har ett tydligt ledarskap och lyfter personalens prestationer. Vi jobbar otroligt mycket med teamkänslan och utgår alltid utifrån personalens kunskap och förädlar denna under tid. Vår målsättning att alltid utveckla våra interna arbetsprocesser för att öka trivseln i bolaget. Att vi tillåter en dialog som har högt till tak ser vi som en självklarhet."Läs mer på https://career.masterhelp.se/sharp
 
Din roll
Som säljare på Sharp Skaraborg kommer du ansvara för att sälja vår breda produktportfölj som består av produkter och tjänster inom dokumenthantering, betallösningar, konferensteknik och besökshantering. I din roll som säljare kommer du ha en hög närvaro hos dina kunder där du lyssnar in och presenterar den bästa lösningen. Du kommer träffa både befintliga och nya kunder där du själv bokar in dina möten. Du arbetar självständigt efter en egen budget och jobbar mot uppsatta mål.Vi söker dig som
  • Har sinne för affärer och är resultatorienterad
  • Har grundläggande IT-kunskap 
  • Är van att jobba självständigt med ett strukturerat arbetssätt
  • Brinner för att skapa långsiktiga relationer
  • B-körkort
Vidare söker vi dig som är en lagspelare med ett stort driv. Som person är du uthållig, ihärdig och har en stor nyfikenhet att lära dig nytt. Du är social och har lätt för att knyta nya kontakter. Du är lösningsorienterad, där andra ser problem ser du möjligheter. Det allra viktigaste för oss är hur du är som person och vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet.
 
Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Robin Ring. Du når Robin på tel.036-336 34 61.Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!
 
Om företaget
Sharp Skaraborg i Skövde har sedan starten 1981 utvecklats till en helhetsleverantör inom kontorsteknik och betallösningar.Vi arbetar idag med dokumenthantering, konferensteknik, besökshantering och betallösningar med mål om att stärka och utveckla våra kunder genom en hög servicegrad och flexibilitet.Med marknadsledande produkter som är anpassade för en mängd olika branscher, skapar vi unik teknik som underlättar din verksamhets arbete och kommunikation.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 9 jan 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!