Platschef sökes till RA Bygg i Skövde

Platschef sökes till RA Bygg i Skövde

RA Bygg är ett bygg- och byggserviceföretag som startades av Rune Adielsson 1992. RA Bygg är det breda byggföretaget med fullservice som håller ihop alla detaljer och ordnar helheten i varje byggprojekt, litet som stort. Bolaget omsätter idag ca 650 miljoner kronor och har 130 anställda och finns i Mölndal, Kungälv, Skövde och Trollhättan. Genom engagemang och yrkesskicklighet ska vi vara kundens naturliga val och därmed skapa tillväxt och god lönsamhet.

RA Bygg är idag i en tillväxtfas och söker nu en platschef till en nystartad avdelning i Skövde.


Arbetsuppgifter

I rollen som platschef har du ansvar för hela projektet från start till slutbesiktning. Du ansvarar för ledning och planering av befintlig personal och UE och ser till att projekten följer utsatt budget, tidplan och kvalitè. Du arbetar löpande med inköp, avrop, prognosavstämning och uppföljning. Vidare ansvarar du också för arbetsmiljö och säkerhet.

Din profil

För att passa i rollen som platschef ser vi att du har några års erfarenhet av rollen som platschef alternativt att du har gedigen erfarenhet som arbetsledare och är redo att ta nästa steg. Du har goda kunskaper inom bygg samt en byggingenjörsutbildning med dig i bagaget.

Som person är du social, kommunikativ, prestigelös och driven. Du har aktuell kunskap om lagar och regler som gäller i branschen och din erfarenhet gör att du är en van ledare som är duktig på planering.

Du har en god datavana, framförallt inom Officepaketet samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Körkort B är ett krav.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se