Rebl söker Automationsingenjör Skövde

Rebl söker Automationsingenjör Skövde

Tjänstebeskrivning

Rebl Industries i Skövde växer och vi söker därför dig som håller ögonen öppna för vad som behöver göras och utifrån det tar egna initiativ. Vill du vara med på resan att förändra bemanning- och automationsbranschen? Eller bara jobba med flyttbar, uppkopplad, datadriven och omkonfigurerbar automation. Då kan tjänsten som Automationsingenjör hos oss på Rebl Industries vara något för dig!

Den här rollen är såväl bred som omväxlande. Du kommer huvudsakligen få arbeta hands-on - skruva, koppla och testa för att göra workmates redo för leverans. Du kommer även få åka ut till kund och introducera våra workmates vid uppstart, drifttagning och arbeta med felavhjälpning. Utöver det kommer du att bidra med idéer vid försäljning av nya kundprojekt och se till så att tillverkningen med både processer och robotar hela tiden förbättras, utvecklas och optimeras, vilket ställer dig inför olika spännande utmaningar.

Kvalifikationer

För att lyckas bra i rollen ser vi att du är utbildad högskoleingenjör alternativt har gått elprogram/automationsprogram på gymnasienivå med utökad YH-utbildning inom automation. Vi använder robotar från Universal Robot och KUKA, erfarenhet från dessa är meriterande.

Vi söker framför allt dig som är en organiserad och kreativ person som motiveras av möjligheten av att jobba med de bästa i branschen. Att få arbeta fritt och ta eget ansvar är något du är van vid. Du är en nyfiken person som ständigt letar efter nya förbättringsmöjligheter och som trivs i en roll där du får arbeta praktiskt med montering och installering.

Vi hoppas att du som söker vill utvecklas långsiktigt tillsammans med oss. Rebl Industries är en arbetsplats som värdesätter mångfald och jämn könsfördelning och uppmuntrar därför sökanden med olika bakgrund.

Vad erbjuder vi dig?
På Rebl Industries erbjuder vi samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling - och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Sara Stenlund tel 0727007838. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Sara Stenlund
Telefon 0727-007838
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rebls on a mission!

Vår mission är att erbjuda uppskattade, engagerade och effektiva kollegor. Vi gör det genom att vara ett bemanningsbolag för industrirobotar, för våra Rebl workmates! Detta gör robotautomation enklare, smidigare, billigare och mer tillgängligt för alla. Tillsammans med våra kunder skapar vi arbetslag där våra workmates fokuserar på de repetitiva, repetitiva, repetitiva, oergonomiska och monotona arbetsuppgifterna
Läs mer på www.rebl.se