Säljare till Distrikt Västra Götaland

Säljare till Distrikt Västra Götaland

Ramirent köpte under 2019 Stavdal som är ledande inom lift. Under 2020 bytte Stavdal namn till Stavdal Lift och blev en affärsenhet inom Ramirents organisation. Tillsammans blir Ramirent och Stavdal Lift Sveriges största och mest kompletta uthyrningsföretag. Vi på Ramirent behöver därför stärka upp vårt lag med ytterligare en säljare.

Arbetsuppgifter
Du jobbar tätt tillsammans med Liftcenterchefen och de andra säljarna på distriktet. Trots detta är arbetet självständigt och kräver att du själv planerar din arbetsdag. Du arbetar enligt Ramirents fastlagda säljprocesser och ansvarar för försäljning med fokus på kunder i distrikt Västra Götaland. De orter som ingår i ditt säljdistrikt är Mariestad, Falköping, Skövde, Skara och Jönköping.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:
  • utveckla kundrelationer
  • skapa affärer med nya och redan existerande kunder genom kundbesök, kundaktiviteter etc.
  • hålla en pipeline av potentiella affärer
  • utvärdera säljprojekt
  • ge input till din egen säljbudget och leverera enligt denna.
Bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet av försäljning på fältet. Du har gymnasial utbildning, goda IT-kunskaper och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav. Någon form av utbildning inom försäljning, eller erfarenhet från maskinuthyrning alternativt byggindustrin, ses som meriterande.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse av försäljning och trivs i rollen som säljare ute på fältet hos befintliga och potentiella kunder. Din goda kommunikativa förmåga och lyhördhet gör att du har lätt för att skapa goda relationer med så väl kunder som kollegor; det leder fram till högre volymer och bättre resultat, vilket också är din drivkraft. Du arbetar strukturerat och proaktivt samt är en utåtriktad, energisk person som tycker om utmaningen i komplex försäljning.

Vi erbjuder
Ramirent är en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Våra värderingar Smooth Service with a Smile innebär kortfattat att vi ger kunder och kollegor bästa tänkbara service med lika delar vänlighet och engagemang. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Villkor
Start: Snarast eller enligt överenskommelse.
Stationeringsort: Kan diskuteras inom distriktet. Förslagsvis Skövde eller Falköping.
Omfattning: Heltid.

Ansökan
Vill du vara en del av vårt team? Vi ser emot att läsa din ansökan! Skicka den gärna så snart som möjligt; ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta distriktschef Anders Thörnberg, 0500–446384
Sista ansökningsdag är 2020-09-30.
Mer info
Kontaktperson Anders Thörnberg
Telefon 0500446384
Område Skövde
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jobb.ramirent.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen.
Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag.
Gear Up. Ramirent – Din lokala maskinuthyrare.