Erfaren elektriker till vårt team i Skövde

Erfaren elektriker till vårt team i Skövde

Skövde växer och så ska också Provektor i Skövde göra! Nu söker vi erfaren, och ansvarsfull elektriker till vår filial på Norregårdsvägen 2. Du välkomnas till ett väl inarbetat team som vet vad kvalité, gemenskap och nöjda kunder betyder.

Hos oss har du stora utvecklingsmöjligheter då Provektor satsar mycket på utbildning av sin egen personal för att öka kompetensen inom företaget och motivera sina anställda.

Tjänsten som elektriker hos oss är ett fritt och ansvarsfullt arbetet. Det är viktigt för oss att du både kan arbeta självständigt och i team. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta både stora och små projekt, från privatbostäder och kontor till nybyggnation och industrier.

Som anställd på Provektor i Skövde har du bl.a. fördelar som mobil med fria samtal och surf, friskvårdsbidrag, och sjukvårdsförsäkring, vi är även kollektivanslutna. Du har också karriärsmöjligheter då vi med fördel utbildar vår egen personal för att fylla på tjänster som t ex ledande montör, projektledare, programmerare, kalkylator och elkonstruktör.

Vi söker dig som är färdigutbildad elektriker och har några års erfarenhet från yrket. Intervjuer sker löpande så tror du att du skulle passa i vårt team så välkommen att höra av dig redan idag.

Vill du veta hur det är att arbeta på hos oss på Provektor i
Skövde?
Du är välkommen att ringa prata med vår platschef Jonas Bergstrand, Platschef tel 0768 85 36 51 eller maila till honom på jonas@provektor.se
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.provektor.se
Sista ansökningsdag 18 jan 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Provektor finns på 11 orter i Skaraborg. Vi är idag 12 personer på plats i Skövde och ca130 totalt i företaget. I Skövde finns vi på
Norregårdsvägen 2 i lokaler som vi anpassat till oss en hel del och under de drygt 5 år som vi funnits i Skövde

I Skara har vi vårt huvudkontor med administration, konstruktions- och programmeringsavdelning samt vår verkstad där vi bygger såväl stora som små apparatskåp för moderna styr- och automationssystem. Provektor är privatägt med 6 delägare vara 4 är aktiva i företaget dagligen.