Junior elkonstruktör till växande företag i Skövde

Junior elkonstruktör till växande företag i Skövde

Har du utbildning inom el och vill arbeta med elkonstruktion? Då är det här rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du arbeta med elkonstruktion. Du kommer att ingå i projekt där du tar fram ritningar i CAD-program för att konstruera elinstallationsritningar i olika typer av byggprojekt. Du kommer att arbeta nära din handledare för att sen arbeta mer självständigt när du vuxit in i rollen.

Din profil

Vi söker dig som har en utbildning inom elinstallation och vill få möjligheten att utvecklas inom elprojektering. Vi ser gärna att du har ett intresse för el och kan både samarbeta och arbeta mer självständigt med eget ansvar. Som person är du lugn och ödmjuk. Du värderar att skapa bra kontakt med både kunder och kollegor.

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning inriktning el eller KY utbildning inriktning el & tele-projektering/konstrukton
  • Svenska tal och skrift
Meriterande
  • Arbetslivserfarenhet som elektriker, elinstallation eller el & tele-projektering
  • Kunskap inom Magicad, autocad eller Revit
  • B-körkort
Villkor

Ort: Skövde
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 27 mars 2020 (68 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PE är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad och industri. Här skapar ingenjörer, projektledare och specialister tillsammans innovativa och hållbara lösningar som formar utvecklingen av städer, infrastruktur och industri. PE grundades 2006, omsätter drygt 1,2 miljarder kronor och finns idag på 35 orter i Sverige. Läs mer på www.pe.se.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.