CNC-operatör

CNC-operatör

Tjänstebeskrivning

Som CNC-operatör hos oss arbetar du med Mazak fleroperationsmaskin, Mazatrol som styrsystem och vi använder ISO-programmering.
Du ställer, riggar och kör serietillverkning, gradning av detaljer, förebyggande underhåll mm.

Arbetet är förlagt tvåskift.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör och har erfarenhet av fleroperationsmaskin. Arbetslivserfarenhet från liknande arbete, ritningsläsning och truckkort A+B är meriterande.

Du utför dina arbetsuppgifter med ett stort engagemang och är noggrann i ditt utförande. Du är händig och tekniskt lagd. Du talar, skriver svenska och läser instruktioner obehindrat samt att du har goda datakunskaper. Som person är du ansvarsfull, driven och har lätt för att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillsättning till denna tjänst sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten söker du via www.premier.se och rubricerad tjänst.
Frågor besvaras av Sara Stenlund på Premier, 0727007838/sara.stenlund@premier.se
Mer info
Kontaktperson Sara Stenlund
Telefon 0727-007838
Område Skövde
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.
Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.