Tjänstebeskrivning

Arbetet innebär att som lastmaskinsförare bearbeta och sortera material. Lastning och lossning av förekommande material, återvinning- och avfallshantering och pallhantering ingår också i arbetsuppgifterna. Du ansvarar för ordning och reda på ytterområden samt deltar aktivt i arbetet med ständiga förbättringar.

Kvalifikationer
  • Gymnasieutbildning eller utbildning som anses likvärdig
  • Truck- och lastmaskinskompetens (C2)
  • Ett strukturerat arbetsätt enligt anvisningar och lagar
  • Behärskar svenska i tal och skrift
Du som söker har fyllt 18 år och är flexibel med arbetstiderna.
Vi ser gärna att du som person har ett stort engagemang och driv, du är effektiv och har lätt för att samarbeta med andra. Du har ett tekniskt intresse och är praktiskt lagd. Det förekommer tempoväxlingar i arbetet så du behöver också kunna hantera dessa och vara stresstålig.

Krav

B-körkort
Mer info
Kontaktperson Sara Stenlund
Telefon 0727-007838
Område Skövde
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vår affärsidé har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetarnas förväntningar. Vi har sedan länge tillbaka erbjudit våra kunder flexibla rekryteringslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Premier specialiserar sig på att hitta och rekrytera rätt person till rätt tjänst. För att lyckas behöver vi förstå ditt företags verksamhet, kultur och värderingar. När du som kandidat söker en tjänst via oss kan du förvänta dig att processen hanteras professionellt med hög sekretess. Vi baserar naturligtvis vårt urval på den kompetens vår kund efterfrågar men vi ser det som lika viktigt att mjuka värden såsom värderingar med mera matchar med kundens värdegrund.