LRF Konsult söker Kontorschef till Skövde

LRF Konsult söker Kontorschef till Skövde

Tjänstebeskrivning

Nu söker vi en kontorschef. Vill du vara med och utveckla kontoret i Skövde?

Som kontorschef är din huvudsakliga arbetsuppgift att driva verksamheten framåt. Bland annat genom att leda och entusiasmera din personal till att utvecklas och nå våra mål. Lokalt nätverkande och att bygga långsiktiga relationer är också en viktig del i arbetet. Du kommer att driva en verksamhet med fokus på att förbättra vardagen för små - och medelstora företag.

Arbetet utgår från vårt nyrenoverade kontor i Skövde. Du blir en del av ledningsgruppen för Skaraborg - Värmland där vi tar tillsammans tar gemensamma beslut för utvecklingen av kontoren. Vi träffas 1 gång i månaden. Resor i tjänsten kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare har arbetat i en liknande roll Har du relevant eftergymnasial utbildning eller har branschvana är det mycket meriterande. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har god datorvana samt behärskar office-paketet. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du trygg och stabil i din roll som chef. Du har tidigare erfarenhet av att leda en arbetsgrupp och kan engagera och inspirera dina medarbetare. Du är ödmjuk, lyhörd och positiv. Du brinner för tillväxt och utveckling och drivs av utmaningar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter.

Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Petra Sivefäldt tel 0707-85 86 21. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 22/4. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Krav

B-körkort
Svenska och engelsa i tal och skrift
Mer info
Kontaktperson Petra Sivefäldt
Telefon 0707858621
Område Skövde
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Administration, Kontorschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag. Vi är ca 1 400 medarbetare på 135 orter över hela landet. Vi levererar rådgivning inom ekonomi, skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till småföretagare i alla branscher. För tredje året i rad är LRF Konsult utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare. I Universums årliga mätning placerar vi oss på topp sex utav Sveriges alla arbetsgivare inom alla branscher.

Vi är inne i en spännande utvecklingsfas med målsättning att bli Nordens ledande rådgivningsföretag.