Pierre Billackering söker controller till Skövde eller Vänersborg!

Pierre Billackering söker controller till Skövde eller Vänersborg!

Pierre Billackering AB är ett dotterbolag till danska pierre.dk som i sin tur ingår i Tyska IRS Holding GmbH och är marknadsledare i Europa inom billackering, gruppen har 23 anläggningar i Sverige med ca 180 anställda i dagsläget. Förutom verksamhet i Sverige och Danmark så har man även anläggningar i Tyskland. Pierre Billackering är i ett expansivt skede och har för avsikt att fortsätta att växa kraftigt på den svenska marknaden.

Läs mer på www.pierre.dk


Dina arbetsuppgifter

I rollen som controller bär du det övergripande ansvaret gällande ekonomistyrningen för Pierre Billackerings verksamhet och filialer i Sverige. Du arbetar såväl operativt som strategiskt i rollen och har en löpande kontakt samt uppföljning med avdelningschefer gällande filialers budgetprocess, veckorapporter, årsredovisningar, löner och bokslut. Du analyserar och rapporterar avdelningarnas resultat veckovis till verksamhetens huvudkontor i Danmark. Utöver detta bidrar du till företagets fortsatta utveckling inom bland annat IT samt stöttar avdelningschefer med arbetet kring analyser, konsekvensbedömningar och granskning av avtal vid exempelvis förvärv och uppköp av anläggningar.

Du ingår i ledningsgruppen där du har goda möjligheter att påverka och driva företagets förändringsarbete samt fortsatta utveckling. I tjänsten har du möjlighet att utgå från kontoret i Skövde eller Vänersborg.

Din profil

Vi tror att ett par års erfarenhet inom revision eller liknande arbetsuppgifter är en förutsättning för att lyckas i rollen. Har du en högskoleutbildning inom ekonomi/HR utöver detta är det en stark merit. Goda kunskaper inom IT samt engelska är ett krav, där kunskaper inom danska är meriterande.

Som person är du van med att arbeta brett i en verksamhet där man får ta mycket eget ansvar och egna initiativ. Du är proaktiv, strukturerad och trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du har daglig kontakt med kollegor inom organisationen. Vidare är du kommunikativ, lösningsfokuserad och noggrann i allt du tar dig an.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Staffan Arkelöv på 073-660 75 34, eller Julia Hillerström, 079-073 48 97.

Då vi inte tar emot ansökningar via mail hänvisar vi dig att söka tjänsten via annonsen. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 mars 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se