Vi söker nu en driven innesäljare till vårt kontor i Skövde. Vi sysslar med telefonförsäljning av industriförnödenheter till små och medelstora företag i hela Sverige.

Vi har just dubblat vår personalstyrka och flyttar in i nya fräscha lokaler i centrala Skövde på 360kvm. I vår strävan efter att lyckas med våra höga ambitioner söker vi dig som älskar försäljning. Du kommer få arbeta nära ledningen som kommer göra sitt yttersta för att du ska trivas så bra som möjligt hos oss.

Vi har 30 års erfarenhet från branschen så man kommer till ett väloljat säljteam. Vi jobbar med välkända varumärken som tex Hitachi, Flex Bgs, Condor Alpen, Cat

Vi kan lova att det är ett av världens roligaste jobb och ett av de mer utmanande.

Du ska ha lätt för dig att uttrycka dig på telefon samt ha en postiv inställning till dig själv och dina medmänniskor.

Vad du arbetar med idag spelar ingen roll, eftersom din personlighet avgör om du ska lyckas. Men vi kräver några grundläggande egenskaper. Du måste vara ärlig, vara beredd att jobba hårt och mycket samt ha bestämt Dig för att vara en av dem som ska lyckas här i livet.

Rätt person kan räkna med att komma upp i mycket goda inkomster.

Om Du tror Du har förstått vad detta handlar om och att Du skulle vara rätt person för jobbet så ring idag fram till 17,00 på tel 0709-700303 så bestämmer vi en tid för ett personligt sammanträffande.

Det går även bra att maila in sin ansökan på följande mailadress.
kent@perfectume.se. Vi ser över urvalet löpande.
Mer info
Kontaktperson Kent Eriksson
Telefon 0500-774006
Email Mejla Kent Eriksson
Område Skövde
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (10 dagar kvar)