Är du vår nya platschef i Skövde?
Det händer mycket i Skaraborgs län. Vi på Peab är en stark drivande kraft och har foten med i många av projekten i länet. Till vår byggverksamhet i Skövde söker vi nu erfarna platschefer som vill vara med och driva den positiva utvecklingen och bemanna våra nya projekt som startar under våren.

Som platschef på Peab har du alltid en central roll i våra projekt. Du driver självständigt dina projekt från planering och beredning till färdigt bygge. Du ansvarar för kvalitet, ekonomi, planering och personal i projekten. Eftersom du är ansvarig för personalen i projektet är det viktigt att du har god kommunikationsförmåga och är duktig på att skapa ett bra arbetsklimat. Du är affärsinriktad, strukturerad, målinriktad och entusiasmerande till din läggning. Du passar bra in på Peabs värdeord; jordnära, utvecklande, pålitlig och personlig.

Vi vill att du har flerårig erfarenhet från byggbranschen i ledande befattning samt relevant teknisk utbildning. Du har också erfarenhet från byggproduktion och har goda kunskaper inom projektekonomi.

Din samlade erfarenhet och dina personliga egenskaper som ledare är viktigare än formell utbildningsbakgrund.

I vår region är det viktigt med lokal förankring och hjärta för våra projekt. Därför söker vi dig som brinner för att utveckla din närmiljö och tillsammans med oss vill ett bygga ett hållbart samhälle.
Mer info
Kontaktperson Catrin Hesselgren, HR
Telefon 0725 33 75 49
Område Skövde
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 57 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.