Servicesnickare

Servicesnickare

Peab Byggservice är ett företag som alltid strävar efter att prestera och leverera i världsklass. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och vi vill kunna erbjuda en arbetsplats som präglas av laganda, gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Detta gör vi bland annat genom att vara öppna och lyhörda, skapa tydliga mål och en bra arbetsfördelning men framför allt genom vår värdegrund. JUPP:en utgör hjärtat i företaget och den beskriver hur vi vill att vår verksamhet och våra medarbetare ska vara: Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga. Vill du läsa mer om oss får du gärna kika in på vår hemsida peabbyggservice.se.

Din profil

Vi söker dig som har yrkesbevis som träarbetare och B-körkort som trivs med varierande projekt och självständigt arbete.

Vi söker fler medarbetare som kommer jobba specifikt mot en av våra större kunder inom industrin.

Du kommer att ingå i en grupp om 6-8 hantverkare och jobba tätt tillsammans med både medarbetare och beställare så stor vikt kommer läggas på din personlighet

Vi ser gärna att du arbetat som servicesnickare tidigare eftersom arbetet är varierat och ställer höga krav på självständighet och yrkeskunnande.

Kika gärna in på https://peabbyggservice.se/jobb-karriar/att-jobba-i-peab/medarbetarportratt/ och träffa några av våra kollegor

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta Dennis Bustad - dennis.bustad@peab.se

Under semesterperioden kommer vi inte kunna återkoppla till er men svarar så snart vi är på plats igen
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.