Industriarbetare

Industriarbetare

Arbetsuppgifter
Som operatör arbetar du på en linje och dina arbetsuppgifter kommer bestå av övervakning av maskiner samt delta i produktionen enligt planering. Tillsammans med dina kollegor arbetar du mot avdelningens och företagets uppsatta mål samt deltar aktivt i arbetet med ständiga förbättringar.

Formell kompetens
  • B-körkort
Din bakgrund
Vi söker dig som tycker om praktiskt arbete och som är kvalitetsmedveten. Lernia strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Personliga egenskaper
Du är ansvarsfull, ordningsam och engagerad i arbetet. Du har viljan och förmågan att arbeta under eget ansvar och du har ett öga för att se vad som behövs göras. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid/Hällekis

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Mer information/kontaktperson

Lina Dahlén 072-2546271
Linda Eriksson 072-2540016
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Paroc är en av Europas ledande tillverkare av energieffektiva och brandsäkra isoleringslösningar. Med över 80 års erfarenhet inom husbyggnads- och industribyggnadsbranschen är Paroc känt för produkter med hög prestanda, teknisk expertis och hållbarhet. Målsättningen är att fortsätta vara en innovativ och pålitlig samarbetspartner för deras kunder i en hållbart byggd miljö.

Vill du ha sommarjobb eller ett långsiktigt uppdrag inom industrin? Nu söker vi operatörer till produktionsanläggningen i Hällekis. För rätt personer finns stor möjlighet till förlängd anställning även efter sommaren.