Innesäljare & ordermottagare med stor datavana

Innesäljare & ordermottagare med stor datavana

Vi expanderar i företaget och söker därför nu en erfaren säljare med stor drivkraft och med känsla att genom skratt & trevliga möten göra affärer med våra kunder.

Tjänstebeskrivning!

Som innesäljare & kundmottagare så ansvarar du för försäljning till våra befintliga kunder genom inkommande samtal som kommer in på vår växel samt uppsökande samtal till webborderkunder.

Tjänsten innebär ett stort egenansvar och du arbetar självständigt mot egen budget och uppsatta mål. Vi håller till i trevliga lokaler i Skövde och har högt i "tak" när det gäller den sociala biten. du är en person som har många "bollar" i luften, gillar att prata med andra människor, gillar utmaningar och har lätt till skratt, alltså en person med hög social kompetens. Om detta passar in på dig, tveka inte, detta kan bli just din chans!

Kvalifikationer!

Vi söker dig som har några års erfarenhet av försäljning och brinner för kundsbearbetning samt utveckling av nya & befintliga kunder. Viktiga egenskaper är att du har stark drivkraft att vilja göra affärer i en konkurrensutsatt marknad. Om du har branscherfarenhet i våra kundgrupper så är det mycket värdefullt.

Du ska vara lyhörd för kundens behov och förmåga att komma till avslut är avgörande för att lyckas. Som person är du social, flexibel, handlingskraftig och ihärdig. Du är självgående och tar mycket eget ansvar, men har även lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med både kunder & kollegor.

·
Du kommer att bearbeta företag i hela
Sverige och i olika kategorier av företag. Våra kunder finns i dag på
Entreprenad, Åkeri, Lantbruk & Skogsbruk mm.

·
Du ansvarar för hela säljprocessen från
första kontakten med kunden till slutförd order, och självklart har stor frihet under ansvar att slutföra affären så att alla blir nöjda.

·
Ditt ansvar är att utveckla nya och befintliga kunder och skapa en lång affärsmässig relation.

Du kommer att genom att skapa Mail utskick samt sköta våra sociala konton vara den personen i företaget som ansvarar för marknadsföringen och vår sida ut mot våra kunder.

·
Du kommer att arbeta i en självgående roll med eget budget- och resultatansvar, men samtidigt ingå i ett mycket trevligt team där vi tillsammans skapar resultat.

Om du har tidigare erfarenhet som kundtjänst och webbhantering så är detta en stor fördel, vi arbetar med Visma 2000 Intigration och ser med stor fördel om du arbetat med detta tidigare.

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidareanställning som föregås av 6 månaders provanställning.

Tjänsten är heltid, måndag till fredag.08,00-17,00

Start enligt överenskommelse.

Placeringsort är kontoret i Skövde

Lön/Förmåner

Månadslön

Missa inte denna chans utan skicka in
din ansökan då vi gör intervjuer löpande!

Skicka din ansökan senast 2018-06-30
till Peter@p-tverktyg.se
Mer info
Kontaktperson Peter Salomonsson
Telefon +46706783298
Email Mejla Peter Salomonsson
Område Skövde
Yrkesroll Transport & Logistik, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.p-tverktyg.se
Sista ansökningsdag 29 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

www.p-tverktyg.se