Innesäljare Verktyg och Industriförnödenheter

Innesäljare Verktyg och Industriförnödenheter

Här har du världens chans att göra något riktigt roligt och givande tillsammans med oss.

P&T Verktyg AB
Vi söker dig som tillsammans med oss vill fortsätta att växa i en mycket spännande bransch. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara försäljning, men du kommer också bli delansvarig för mässor och organisation samt planering kring detta.

Ditt arbete hos oss
Du kommer att vara en del i ett team som jobbar nära varandra och hjälps åt mot gemensamma mål. Dina arbetstider styrs av din dagliga budget som du tillsammans med din försäljningschefen kommer överens om. Vi arbetar genom att presentera erbjudanden och kampanjer på telefon, mail och ute på mässor. Kunderna finns i huvudsak inom entreprenad, åkeri, lantbruk och skogsindustrin. Din placering blir på vårt huvudkontor i Skövde. Vi har förberett ett befintligt kundregister till dig men ser också nykundsbearbetning som en stor och viktig del på vägen till att lyckas.

I nära samarbete med oss
Vi kommer tillsammans att lyfta den här
verksamheten mot nya höjder och vi tänker ha roligt på vägen.

Du bör vara utrustad med
Hög social kompetens och tycka att det är roligt att prata med människor och göra affärer varje dag, det ena samtalet är inte det andra likt. Naturligtvis får du hjälp från dina kollegor för att lyckas, Om du är en orädd och driven person som dessutom gillar att ha många bollar i luften så har du mycket stora chanser att gå långt tillsammans med oss.

För att trivas så bör du
Gilla att ta ett eget ansvar och att driva och utveckla saker framåt mot ett gemensamt mål. Besitta en stor portion tålamod och uthållighet. Kvalité & kvantitet i kundkontakerna i en god mix ger det bästa resultatet.

Vi ser verkligen fram emot
att få träffa dig personligen (en annons är bara en annons)

Hör av till oss så fort du kan, det
finns ingen anledning att vänta.

Tack för att du läste
Vi hoppas att vi väckt din nyfikenhet, skicka in din ansökan bums.

Mvh Peter Salomonsson VD
peter@p-tverktyg.se

Rekryteringsansvarig
marcus@p-tverktyg.se
Mer info
Email Mejla P&T Verktyg.AB
Område Skövde
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://verktygshopen.se/
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

P&T Verktyg är ett litet företag med 15 anställda som jobbar främst mot industri, skog, entreprenad, lantbruk och verkstad. Vi förser våra kunder med allt från verktyg till förbrukningsmaterial och profilreklam.

Våra kunder uppskattar ofta en personlig kontakt, våran höga servicegrad och våra återkommande kampanjer. Vi jobbar främst via telefon och mail med träffar även våra kunder ute på mässor så ofta vi kan.