Innesäljare Kundmottagare, Lagerarbetare

Innesäljare Kundmottagare, Lagerarbetare

Här har du världens chans att göra något riktigt roligt och givande tillsammans med oss.

P&T Verktyg AB

Vi söker dig som tillsammans med oss vill fortsätta att växa i en mycket spännande

bransch. dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara försäljning, kundmottagning & leveranser på lagret. men du också vara delaktig i vår nyöppnade outletbutik med kundansvar i IgelstorpDitt arbete hos oss


Du kommer att vara en del i vårt team som jobbar nära varandra och hjälps åt mot gemensamt mål, Våra kunderna finns inom Entreprenad, åkeri, lantbruk & skogsbruk. Din placering blir på vårt huvudkontor i Skövde / Igelstorp,

I nära samarbete med oss

kommer vi tillsammans att lyfta den här
verksamheten mot nya höjder och vi tänker ha roligt på vägen.

Du bör vara utrustad med

Hög social kompetens och tycka att det är roligt att prata med människor och göra affärer varje dag, det ena samtalet/ mötet är inte det andra likt. Naturligtvis får du hjälp från oss som kollegor för att komma igång, Om du är en orädd och driven person som dessutom gillar att ha många bollar i luften så har du mycket stora chanser att trivas tillsammans med oss.

För att trivas så bör du

Gilla att ta ett eget ansvar och att driva och utveckla saker framåt mot ett gemensamt mål. en stor portion av tålamod och uthållighet är också bra egenskaper att ha, kvalité & kvantitet i en god mix ger det bästa resultatet.

Vi ser verkligen fram emot

att få träffa dig personligen, en annons är bara en annons. Så hör av till oss så fort du kan, det finns ingen anledning att vänta.

Tack för att du läste

vi hoppas att vi har väckt din nyfikenhet, skicka in din ansökan bums.

Mvh Peter Salomonsson VD

Peter@p-tverktyg.se
Mer info
Kontaktperson peter Salomonsson
Telefon 0706783298
Email Mejla peter Salomonsson
Område Skövde
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://verktygshopen.se/
Sista ansökningsdag 25 juli 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

P&T Verktyg AB är ett etablerat företag som har funnits i snart 15 år. Vi är ett försäljningsföretag som servar kunder inom åkeri, lantbruk, skog, gräv och schakt etc med företrädesvis verktyg och andra förbrukningsvaror. Vi är lokaliserade i Igelstorp utanför Skövde och har även en filial i Hjo och är idag ca 15 anställda.
www.verktygshopen.se