Servicetekniker

Servicetekniker

Nu söker vi en serviceteknikerför att förstärka vårt serviceteam i Skövde.
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker "hydraulik" ingår bl.a. felsökning av hydrauliska system, ta fram (hydraul)tekniska lösningar, kontroll/renovering av pumpar, cylindrar, annan hydraulutrustning samt komponenter.
Arbetet utförs i vår verkstad samt ute hos våra kunder som befinner sig framförallt i Skövde med omnejd men övernattning på annan ort kan förekomma.

Din profil
Vi söker dig som är en driven problemlösare och är serviceinriktad. Ett genuint tekniskt intresse och lätt att lära dig nya saker underlättar din roll som servicetekniker avsevärt. Du har kanske ett antal års praktisk erfarenhet av arbete som service-/underhållstekniker eller har en utbildning inom hydraulik eller industri teknisk program.

Då du är vår ambassadör gentemot våra kunder är det extra viktigt att du är social, ansvarstagande, och är en god och lyhörd kommunikatör med ett trevlig bemötande!

Att arbeta på Oilmek
Innebär att du ingår i ett lag som samarbetar och stöttar varandra. Du är med och påverkar både din egen arbetssituation och serviceteamets utveckling. Tillsammans utvecklar vi såväl företaget som oss själva. Vi ser det som en självklarhet att vi har ett bonussystem, bra tjänstepension, sjukvårdsförsäkring och ett generöst friskvårdsbidrag. Tjänsten är en heltid och B körkort är ett krav.

Känner du igen dig? Tveka inte utan sök din nya utmaning på Oilmek!

Placering
Skövde

Ansökan
Vid frågor kring tjänsten kontakta Eric Verhaegh 0500-77 19 52. Skicka ditt personligabrev och CV via "Ansök Nu"

Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Eric
Telefon 0500-77 19 52
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://oilmek.se/
Sista ansökningsdag 24 nov 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Oilmek är ett service- och kunskapsföretag inom industriell hydraulik som ska leda den tekniska utvecklingen i branschen. Vi utvecklar, installerar, servar och bygger system för hydraulik. Utöver detta marknadsför vi också ett brett och djupt sortiment av komponenter och reservdelar inom området. Dessutom utför vi reparationer i våra verkstäder. Våra kunder är industriföretag, statliga verk, maskintillverkare och återförsäljare.