Ncc building söker entreprenadingenjör till skövde

Ncc building söker entreprenadingenjör till skövde

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

SÖKES: Kreativ lagspelare med driv och gott affärssinne

FINNES: En plats i ett framgångsrikt team där alla jobbar mot samma mål

Rollen hos oss
Vi söker dig som vill arbeta som Entreprenadingenjör med fokus på kalkylarbete. Du får en viktig roll i våra projekt och du kommer att arbeta i det geografiska området Skaraborg.

Du kommer att arbeta med att säkerställa och stötta en effektiv projektstyrning. Dina arbetsuppgifter blir att aktivt delta vid upprättande av anbudskalkyler, planeringsunderlag, produktionskalkyler, arbetsberedningar, tidplaner och ekonomiavstämningar.

Dina erfarenheter och egenskaper
Vi söker dig som har en teknisk utbildning med inriktning bygg. Du har några års erfarenhet inom branschen och har arbetat i en produktionsnära roll och vill nu utvecklas vidare. Du har god datavana och har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Det är meriterande om du har entreprenadjuridisk kompetens inom AMA/MER samt erfarenhet av projektledning.

Stort fokus läggs på personliga egenskaper, förmågan och viljan till att utvecklas inom sitt kompetensområde är viktig. Som person är du noggrann, drivande och kommunikativ. Du hanterar flera uppgifter samtidigt och du tycker om att planera ditt egna arbete. För att vara framgångsrik i rollen måste du även ha god samarbetsförmåga, vara mycket ansvarsfull och har förmågan att skapa goda relationer såväl internt som externt.

Vårt erbjudande
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar och förutsättningar för att utvecklas. Utbildning och fortbildning är en självklar del av att arbeta hos oss, och vi ser att utbildning är ett viktigt komplement till den utveckling du får dagligen genom utmanande projekt.
För oss är gemenskapen viktig och vi jobbar alltid för en trivsam miljö där alla medarbetare ska kunna känna sig stolta över att vara en del i NCC.

Vi hoppas att vi fångat ditt intresse och ser fram emot att höra från dig!

Anställningsform är tillsvidare. Placeringsorten är Skövde. Körkort är ett krav.

Vill du veta mera om tjänsten hos oss är du välkommen att kontakta Specialistchef Peter Andersson, peter.m.andersson@ncc.se.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt dock senast den 2018-06-29.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.