Servicetekniker professionell utrustning inom Tvätt, Storkök, Labb och Medicinteknik

Servicetekniker professionell utrustning inom Tvätt, Storkök, Labb och Medicinteknik

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta både självständigt och i team, inom ett eller flera av våra segment hos våra företagskunder. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av förebyggande underhåll och akutreparationer av maskiner och utrustning, men nyinstallation förekommer också̊. Du planerar och utför dina dagar med stor frihet i samråd med dina kollegor. Du kommer att planera och återrapportera jobben i ett mobilt ärendehanteringssystem och sköta beställning av de reservdelar som kan bli aktuella för respektive jobb. Med utgångspunkt från hemmet arbetar Du över hela Skaraborg. Det kan även förekomma serviceuppdrag utanför Skaraborg, övernattning kan bli aktuellt.

Kvalifikationer
Vi söker Dig med tekniskt och praktiskt kunnande och vilja att lära nya saker. El utbildning är ett krav. Nära relation till kunderna kräver stort servicetänkande och god initiativförmåga. Om Du dessutom är en utåtriktad och strukturerad person med gott ordningssinne passar Du perfekt hos oss. Du är också resultat- och kostnadsmedveten. Som medarbetare hos oss kan du förvänta dig, men även själv arbeta aktivt för, att bli delaktig i och medveten om beslut som fattas. Goda kunskaper i svenska språket, B-körkort och datorvana är ett krav.

Mer information
Välkommen och ansök med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Tjänsten avser heltids tillsvidareanställning. Ytterligare information om företaget hittar du på glaj.se.

Lön och datum för tillträde enl. ö.k.
Kollektivavtal finns med Svenska Elektrikerförbundet

Vi vil ha Din ansökan via e-post till: jobb@glaj.se.

Vi undanber oss vänligen men bestämt samtal och mejl från företag som säljer rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Niklas af Kleen
Telefon 0500-776004
Email Mejla Niklas af Kleen
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://glaj.se
Sista ansökningsdag 16 mars (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GLAJ AB är ett serviceföretag med över 60 år i branschen. Vi arbetar med service, försäljning och installation av professionell utrustning inom tre segment: Tvätt & Textilvård, Storkök & Fastfood, Labb & Medicinteknik