Service-/Lagermedarbetare Sommarvikariat

Service-/Lagermedarbetare Sommarvikariat

Semestervikarie service-/lagermedarbetare Mio Skövde

Arbetsuppgifter
Vi söker semestervikarie som service-/lagermedarbetare och som gillar att jobba i ett högt tempo. Som service-/lagermedarbetare arbetar du med godsmottagning, montering av möbler till kunder och till butiken, utlämning av varor samt bokning och hemleverans av möbler till kunder.

Meriterande erfarenheter
  • Erfarenhet av lagerarbete inom butik och handel
  • B-körkort är ett krav
  • Truckkort är meriterande
  • Erfarenhet av affärssystem inom detaljhandeln

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har god förmåga att hålla ordning och brinner för service - både mot våra kunder och internt. Vi värdesätter ett positivt engagemang och eget driv mot butikens gemensamma mål. Som en del i vårt team är det viktigt att kunna ta egna initiativ och klara av att jobba i ett högt tempo - både självständigt och tillsammans med övriga medarbetare. Arbetet kräver att du klarar tyngre lyft eftersom vi dagligen hanterar tunga möbler.

Passar detta in på Dig?
Som du märker har vi höga krav men är du den vi söker kan vi erbjuda ett roligt och stimulerande arbete. Du blir en del i vårt nya engagerade och positiva team. Vår ambition är att ge marknadens bästa service som alltid överträffar kundens förväntningar.

Arbetstiderna är förlagda vardagar, kvällar och helg. Det finns möjlighet till förlängning som helgextra.

Är du intresserad och beskrivningen passar in på dig är du varmt välkommen att skicka in din skriftliga ansökan tillsammans med CV och personligt brev via e-post till: jobb.skovde@mio.se . Märk ansökan "semestervikarie lagermedarbetare". Intervjuer kommer att påbörjas omgående. Tjänsterna kommer att tillsättas löpande.
Vi vill ha din ansökan senast den 30 april 2019.
Mer info
Email Mejla MIO
Område Skövde
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Vikariat
Hemsida http://www.mio.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mio alltid söker de bästa medarbetarna. Varje dag skapar vi bra prestationer i våra butiker. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Läs mer på www.mio.se. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen tio år i rad och försäljningen uppgick till 6,4 miljarder kronor inklusive moms. Vill du vara med och vinna matchen igen?