Rekonditionerare

Rekonditionerare

Om jobbet
Som rekonditionerare ansvarar du för att tvätta, polera och iordningsställa nya och begagnade bilar, demobilar och hyrbilar samt tvätta och städa dem invändigt.

Ditt arbete sker i tätt samarbete med både försäljning och verkstad.

Inför varje kundleverans utför du noggranna visuella kontroller av bilarna, du säkerställer att de är i absolut toppskick och möjliggör en minnesvärd bilköparupplevelse för våra gäster.

Om dig
Till den här tjänsten söker vi dig som vet skillnaden på bra och perfekt! Vi ser att du har jobbat med rekonditionering av bilar förut. Har du även fordonstekniska kunskaper är det något som vi värdesätter högt eftersom du även kan komma att genomföra inbytestester av begagnade bilar. Du kommer även vara vår serviceverkstad behjälplig under däckskiftessäsongerna.

För att trivas i den här rollen behöver du ha förmågan att kunna planera och strukturera din arbetsdag samtidigt som du kan hantera en föränderlig tillvaro. Du behöver tycka om att skapa resultat tillsammans med andra människor och känner ett stort värde i att skapa nöjda kunder.

Du drivs av det som i Toyotavärlden kallas för Kaizen - ständig förbättring - och är en prestigelös kollega som har förmågan att skapa god stämning och teamwork.

B-körkort och goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt, är ett krav.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Platschef Patrik Ottoson.

Vårt erbjudande
  • Vår målsättning är att du ska få lika mycket energi som du ger till ditt arbete.
  • Du kommer dagligen jobba med vårt fantastiska varumärke Toyota och Lexus som är synonymt med hög kvalité och världsledande hybridteknik.
  • Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatisk av våra kollektivavtalade försäkringar och tjänstepension.
  • Friskvårdsbidrag - att du ska må bra är en självklarhet för oss.
  • Ett förmånligt bilägande
  • Ett generöst utbud av förmåner genom Benify - marknadens ledande plattform för personalförmåner.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 jan 2023 (42 dagar kvar)