Vi söker Logistikingenjörer för kommande uppdrag

Vi söker Logistikingenjörer för kommande uppdrag

Arbetsuppgifter
I denna roll som logistikingenjör arbetar du tillsammans med övriga funktioner och avdelningar inom organisationen för att uppnå högt ställda mål inom logistik. Det innefattar projekt i samarbete med bland annat inköp, produktion & kundservice. Du kommer att driva igenom interna förändringar och leda kundspecifika projekt inom logistik & logistikutveckling. Löpande uppgifter till rollen hör värdeflödesanalyser, lagerdimensionering av komponenter, utveckling och anpassning av interna lager inom företagets olika affärsområden. Arbeta med produkt- och lönsamhetskalkyler inom företagets processer och flöden.

Formell Kompetens
Du har en högskoleutbildning med inriktning mot produktion/logistik och har ett genuint intresse för utvecklings- och förbättringsarbeten. Du har 1-3 års erfarenhet av logistikarbete och varit ledande i projekt. Erfarenhet av LEAN är meriterande. Du kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete i olika affärssystem. Du är en problemlösare och en god kommunikatör som bygger relationer på alla nivåer inom organisationen.

Personliga Egenskaper
Arbetet passar dig som vill jobba med logistik inom industrin. Du har ett tekniskt intresse och har sedan tidigare erfarenhet av att arbeta med logistikutveckling. Utöver detta bör du vara en engagerad person med en utpräglad social kompetens. Du brinner för problemlösning och ser det som en utmaning att lösa din uppgift.

Vad erbjuder vi dig som konsult?
En rolig, flexibel och tekniskt avancerad arbetsplats fylld av kompetenta kollegor och intressanta kunder. Vi erbjuder en trygg anställning för dig som konsult, där vi sätter ditt välmående såväl som din ekonomiska trygghet först. Vi strävar alltid efter bra balans mellan arbete och fritid. Givetvis har vi kollektivavtal, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och försäkringar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid eller deltid/Skaraborg

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Information
Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 apr (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia arbetar med både uthyrning och rekrytering och nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta med transport, lager och logistik, för framtida uppdrag. Det kan även innebära att du får prova på olika arbetsuppgifter och roller beroende på din bakgrund, dina målsättningar och var i landet du bor. Lernia finns på fler än 100 orter i Sverige och vi är både kvalitéts- och miljöcertifierade.