Svetsare sökes omgående

Svetsare sökes omgående

Arbetsuppgifter

Som svetsare kommer du främst att arbeta med manuell svetsning i plåt enligt kvalitetskrav. Du kommer att ingå i ett arbetslag och tillsammans arbetar ni mot företagets uppsatta mål.

Formell kompetens

Krav:
B-körkort
Tidigare erfarenhet av svetsning, TIG, MIG/MAG
God svenska i tal och skrift

Meriterande:
Materialkännedom

Din bakgrund

Vi söker dig som har kunskap av att svetsa MIG/MAG och TIG. Du är noggrann och flexibel samt kan arbeta under högt tempo.

Personliga egenskaper

Som person är du positiv, händig och säkerhetsmedveten. Vidare är du teknisk lagd, har lätt för att samarbeta och löser de problem som dyker upp.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Skaraborg

Tillträdesdag

Omgående

Information

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 feb 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du en duktig svetsare som har erfarenhet av TIG och MIG/MAG, då är detta jobbet för dig! Nu söker vår kund i Skaraborg svetsare omgående för längre uppdrag.