Produktionstekniker sökes till kund i Kvänum

Produktionstekniker sökes till kund i Kvänum

Är du en analytisk, driven och engagerad produktionstekniker som är nyfiken att se sig om? Då kan du vara den vi söker! Vi söker en produktionstekniker till vår kund i Kvänum.

Om tjänsten
Som produktionstekniker ansvarar du för utformningen av fabrikens samtliga tillverkningsprocesser, interna logistik och layout. Arbetsuppgifterna består av utveckling, förändring och förbättring av processer på en övergripande och detaljerad nivå där du som produktionstekniker får möjlighet att samarbeta med både interna och externa kontakter. Ditt fokusområden kommer att vara inom monteringsprocesser.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Skapa flöden och säkerställa tillverkningsprocesser och underlag vid införande av nya produkter och ändringar
  • Skapa nya, samt hålla befintliga instruktioner och rutiner uppdaterade
  • Ta fram utrustning och maskiner samt säkerställa deras funktion och prestanda
  • Support till produktion med felavhjälpning
Din bakgrund
  • Högskoleutbildning inom maskinteknik/produktionsteknik, annan relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska
  • Mycket goda kunskaper i Microsoft Office
  • B-körkort
Personliga egenskaper
Som person är du drivande, innovativ, noggrann, ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är också självgående, ordningsam och strukturerad. Då tjänsten innehåller kontakt med både interna och externa kunder ställs krav på god social förmåga.

Du är van att arbeta både individuellt och i grupp mot tydliga mål.

Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!
För frågor om tjänsten kontakta aktuell rekryterare Lisa Harling: lisa.harling@lernia.se.
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om Lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker alltså en produktionstekniker. Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund för att på sikt sedan övergå i anställning hos kund.