Produktionstekniker för kommande uppdrag

Produktionstekniker för kommande uppdrag

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter kan bestå i att förbättra ett företags tekniska utrustning, samt utveckling och problemlösning i produktionens processer. Du ska kunna se helheten i produktionskedjan för att kunna optimera materialflöden där målet är att produktionen ska kunna löpa så smidigt och effektivt som möjligt. Andra uppgifter som kan tillskrivas en produktionstekniker är inköp av maskiner och annan utrustning och ha förmågan att kunna räkna på hur lång tid det tar att tjäna in de pengar som investeringen kostat. Det kan också förekomma en del dokumentationsarbete, som är en viktig del i produktionens kvalitetsarbete.

Formell kompetens
  • Civilingenjör inom produktionsteknik, maskiningenjör eller motsvarande
  • Erfarenhet av tekniskt arbete är meriterande, särskilt produktionstekniskt eller om du har arbetat med problemlösningsverktyg
  • Svenska och engelska, flytande i tal och skrift
  • Körkort B och tillgång till bil
Personliga egenskaper
Nu är vi på jakt efter dig som är en social person med ett stort intresse för teknik och som vill vara med och driva produktionsutvecklingen framåt. För oss är inte det viktigaste att du har lång erfarenhet av yrket utan snarare att du är en driven person som vill vara med och behålla företagets starka ställning i branschen.

För att lyckas i din roll krävs det att du kan samarbeta md andra, samtidigt som du är självgående med dina arbetsuppgifter. Du är kreativ när det kommer till problemlösning och kommer gärna med förslag på förbättringar. Du gillar när det händer saker i ditt arbete och du vill se tydliga resultat p de projekt som du deltar i.

Vad erbjuder vi dig som konsult?
En rolig, flexibel och tekniskt avancerad arbetsplats fylld av kompetenta kollegor och intressanta kunder. Vi erbjuder en trygg anställning för dig som konsult, där vi sätter ditt välmående såväl som din ekonomiska trygghet först. Vi strävar alltid efter bra balans mellan arbete och fritid. Givetvis har vi kollektivavtal, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och försäkringar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid eller deltid/Skaraborg

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Information
Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 apr (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia arbetar med både uthyrning och rekrytering och nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som produktionstekniker, för framtida uppdrag. Det kan även innebära att du får prova på olika arbetsuppgifter och roller beroende på din bakgrund, dina målsättningar och var i landet du bor. Lernia finns på fler än 100 orter i Sverige och vi är både kvalitéts- och miljöcertifierade.