Nu söker vi orderadministratörer

Nu söker vi orderadministratörer

Är du en serviceinriktad, stresstålig och noggrann person som söker arbete som orderadministratör?
Då är detta chansen för dig!

Om tjänsten
Som administratör arbetar du främst med ordermottagning från interna och externa kanaler. Övrigt förekommande arbetsuppgifter kan vara dokumentation, förbereda ärenden, göra sammanställningar samt administrera inköp och fakturor. I din roll ingår även att ge service, såväl intern som externt. Dina främsta arbetsredskap är dator och telefon. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där rätt balans är viktig, därför välkomnar vi gärna personer med olika bakgrund för att bidra till en jämställd arbetsplats.

Om dig
Vi söker sig som är strukturerad, noggrann och har en god kommunikativ förmåga. Det är även viktigt att du snabbt kan komma in i nya arbetsuppgifter, är stresstålig och att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du behärskar danska eller norska i tal och skrift samt om du tidigare arbetat i SAP.

KRAV
  • God datavana
  • Körkort och tillgång till bil
  • Tidigare erfarenhet av orderadministration*
Om anställningen
  • Placeringsort: Skövde
  • Tjänstgöringsgrad: Dagtid, heltid
  • Tillträde: Omgående
  • Anställningsform: Visstidsanställning
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare Lina Melltoft, lina.melltoft@lernia.se.
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uppdraget är en del i vår uthyrningsverksamhet, där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos kund. Uppdraget är tidsbegränsat och planeras pågå till och med augusti. Här kommer du att få möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden, bredda ditt kontaktnät och stärka din yrkeskompetens.