Nu söker vi extraarbetare till utlastning

Nu söker vi extraarbetare till utlastning

Studerar eller jobbar du för tillfället och söker efter att tjäna extra pengar? Då är detta en tjänst för dig!

Om tjänsten
Som truckförare arbetar du på en utlastning och dina arbetsuppgifter kommer bestå av lagerarbete samt att lassa och lossa lastbilar. Tillsammans med dina kollegor arbetar du mot avdelningens och företagets uppsatta mål samt deltar aktivt i arbetet med ständiga förbättringar.

Om dig
Vi söker dig som tycker om praktiskt arbete och har ett stort tekniskt intresse. Du ska ha erfarenhet av tidigare industriarbete samt vana av truckkörning på en utlastning. Lernia strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi vill se engagemang och viljan att lära sig, nyfikenhet och ansvarsfullhet. Vi ser att du är flexibel och har lätt att lära dig nya arbetsuppgifter.

Krav:
  • B-körkort och tillgång till egen bil
  • Truckkort A+B
  • Du behärskar svenska i tal och skrift
OM ANSTÄLLNINGEN
  • Placeringsort: Skövde
  • Tjänstgöringsgrad: Deltid, timmar
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstidsanställning
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker dig som vill arbeta extra hos vår kund som truckförare dagtid. För att kunna arbeta extra hos oss behöver du ha en annan typ av sysselsättning på minst 50%, detta kan vara exempelvis studier, annat arbete eller eget företag. Du kommer vara anställd på Lernia men arbeta ute hos kund. Ett perfekt tillfälle att tjäna extra pengar samt skapa dig mer erfarenhet inom industrin.