Lagsamordnare inom montering till kund i Skövde

Lagsamordnare inom montering till kund i Skövde

Vi söker en lagsamordnare till monteringen, som kommer att arbeta som konsult ute hos en av våra kunder. Lernia är ett företag som består av ett ambitiöst och kompetent team som drivs av att alltid överträffa kundens förväntningar. Vi söker ständigt förstärkningar av kreativa och driftiga medarbetare. Det vore kul om just du vill vara med och bidra till vår, din egen och våra kunders utveckling.

Om tjänsten
Som lagsamordnare arbetar du med lagsamordningsuppgifter till 30% och övrig tid i montering tillsammans med dina kollegor. Din uppgift som lagsamordnare blir att planera och fördela arbetsuppgifter inom teamet, tillhandahålla information till produktionsledaren samt skapa engagemang och delaktighet inom teamet.
 • Detaljplanering av arbetsorder samt inrapportering av dem i vårt affärssystem
 • Hålla produktionsledaren uppdaterad gällande säkerhet, kvalitet och produktionsbrister
 • Fånga upp och dokumentera produktionsstörningar
 • Monteringsarbete (70%)
 • Delaktighet i teamets utveckling och HPT arbete
 • Delta i förbättringsarbete och eventuella projekt
OM DIG
För att lyckas och trivas i rollen som lagsamordnare bör du tycka om att arbeta tillsammans med kollegor, och samtidigt få alla att arbeta tillsammans mot ett och samma mål. Du ska ha jobbat inom industri tidigare och då gärna också med någon typ av montering. Vi söker en driven person som ser det lilla extra som behöver göras och som vågar att visa framfötterna för att teamet ska arbeta så bra som möjligt tillsammans.

Formella kvalifikationer
 • Lagspelare, ansvarstagande och ordningsam
 • Goda ledaregenskaper
 • Säkerhetsmedvetenhet
 • Kvalitetsperspektiv
 • Datavana
 • Meriterande: Truckkort A-behörighet
OM ANSTÄLLNINGEN
Placeringsort: Skövde
Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid
Tillträde: Omgående och enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidare

Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!
För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare Sandra Magnusson via sandra.magnusson@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 jan 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.