Kundservicemedarbetare till Parker Hannifin i Skövde

Kundservicemedarbetare till Parker Hannifin i Skövde

Nu söker vi efter nästa stjärna inom kundservice till Parker Hannifin i Skövde, är det du?


Arbetsuppgifter


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara kontakt med säljbolag gällande status och leveranstider på kundordrar. Du kommer att besvara frågor runt returer, leveranser, reklamationer och övriga kundservicefrågor mot kunder samt säljbolag, fraktbolag och tullagenter. Du kommer även ha daglig kontakt med leverantörer samt övriga diverse administrativa uppgifter.

Formell kompetens
  • Du har erfarenhet av att bemöta och serva kunder genom kundtjänst, telefon, butik, reception eller liknande.
  • Du behärskar svenska och engelska såväl i tal som skrift. Har du ytterligare språkkunskaper är detta meriterande.
  • Du är självklar i ditt sätt att hantera en dator, lär dig snabbt nya system och du är kvick vid tangentbordet. Erfarenhet av MS Office paketet.
Din bakgrund

Vi tror att du som söker tidigare har arbetat antingen inom kundservice så att det faller sig naturligt för dig att bemöta kunder med din röst då du i denna tjänst inte kommer att träffa kunderna personligen utan enkom via telefon och mail. Eller så har du kanske arbetat inom service så att kundbemötande och service är ett ledord för dig och något du brinner för. Du är van att ha många bollar i luften samtidigt och trivs med ett jobb där det är fart och fläkt och ett högt arbetstempo. Du är samtidigt väldigt noggrann och är van och tycker om att ta ansvar för ditt arbete.

Personliga egenskaper

Som person är du en lagspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är ansvarstagande, prestigelös, flexibel och har en hög arbetsmoral.

Anställningsform

Heltid - Tillsvidareanställning

Tillträdesdag

Önskvärt är mitten av juni

Ansökan

Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.