Administratör sökes omgående

Administratör sökes omgående

Är du erfaren administratör med stort engagemang och som drivs av att utvecklas framåt tillsammans med ditt team? Då bör du ansöka till oss på Lernia!

Om tjänsten
Som administratör arbetar du med dokumentation, förbereda ärenden, göra sammanställningar samt administrera inköp, fakturor och resebokningar. I din roll ingår även att ge service, såväl internt som externt. Dina främsta arbetsredskap är dator och telefon.

Om dig
Som person ser vi att du är en lagspelare som aktivt engagerar människor genom att fråga, dela, hjälpa och be om hjälp. Du är proaktiv och transparent och har en mycket god kommunikativ förmåga.
Vi söker dig som har erfarenhet av ett liknande arbete samt har goda administrativa kunskaper. I rollen som konsult krävs det att du snabbt kan ta dig an nya arbetssituationer och har en förmåga att uppfatta helheten.

Vi ser att du har en öppen och positiv attityd samt en god förmåga att skapa kontakter och har lätt för att komma in i nya rutiner. Du har ordet service som ledord och ett driv att vilja leverera goda prestationer även under tidspress. Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad, lyhörd och flexibel, samt trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter.

För tjänsten är det meriterande om du har god kännedom av affärssystemet SAP och Officepaketet.

Om anställningen
  • Placeringsort: Skövde
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Omgående
  • Anställningsform: Visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare Linda Eriksson, 0722-540016
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi dig som vill bli en del av oss på Lernia och jobba med administration via kund i Skövde. Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet, där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos kund. Där kommer du att få möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden, bredda ditt kontaktnät och stärka din yrkeskompetens.

Varmt välkommen att söka till oss!