VD till ledande produktföretag, Skaraborg

VD till ledande produktföretag, Skaraborg

Vi söker för kunds räkning en VD till ett tillverkande bolag i Skaraborg inom verkstadsindustri. Företaget är ledande inom sitt område, omsätter ca 200 mkr och är ca 100 personer. Produkterna, med kvalitetsinriktade varumärken, säljs till återförsäljare, grossister och slutkund.

Rollen
Uppdraget innebär att leda bolaget för fortsatt lönsam tillväxt och du rapporterar till ägargruppen i ett aktivt styrelsearbete. Du samarbetar med ledningsgrupp och engagerade medarbetare i hela värdekedjan med produktutveckling, produktion, projektverksamhet, marknad och försäljning.

Uppgifter och ansvarsområden som ingår är bland annat:
  • Leda och utveckla företaget mot uppsatta mål
  • Vårda och utveckla långvariga kundrelationer
  • Skapa tillväxt genom nya kanaler och internationaliserin
  • Driva förändringsarbete för fortsatt effektivisering och organisationsutveckling
  • Personalansvar, coachning och utveckling av medarbetarna
Din bakgrund och profil
Du har framgångsrik erfarenhet av ledande roller inom tillverkande industri och du är både skicklig på att göra affärer och en erfaren och motiverande ledare. Starka och långsiktiga kundrelationer är något du är van att skapa, även internationellt. Du når framgångar genom ett genuint intresse för att skapa ett starkt och motiverat team omkring dig. Det är resultatet och helheten som är ditt fokus. För att lyckas i uppdraget ser vi att du även har teknisk förståelse för produktion och utvecklingsprojekt.

Det här är ett intressant jobb för dig som vill ta med din tidigare erfarenhet och som en nyckelperson leda ett företag till fortsatt utveckling och framgång.

Välkommen med din ansökan via maquire.se senast den 12 oktober. Information om företaget är konfidentiell och ges till de kandidater som går vidare till intervju. För övriga frågor kontakta Anna Åkesson 076-338 87 96.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Organisation & ledning, VD & Koncernchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Maquire Sverige AB
Sista ansökningsdag 12 okt 2022 (12 dagar kvar)