Besiktningsingenjör inom Tryck Skövde

Besiktningsingenjör inom Tryck Skövde

Vill du vara med och verka för ett tryggare och säkrare samhälle? Har du en teknisk bakgrund och vill arbeta i en självständig och varierande roll?

Trivs du i en varierande roll där du bestämmer över din arbetstid? Hos oss planerar du dina arbetsdagar utefter vad som passar dig och din kund!

Som ett ackrediterat bolag är vi stolta att genom vår service kunna hjälpa våra kunder att skapa förtroende för deras organisation, produkter, tjänster, processer, system och anställda. Känner du igen dig i våra värdeord "Quality, Trust, Progress"? Då kanske du är vår nästa besiktningsingenjör inom Tryck till Skövde!

Om Rollen

Rollen som besiktningsingenjör innebär att du opartiskt besiktar och inspekterar olika typer av trycksatta anordningar såsom pannor, rörledningar och tryckkärl ute hos kund. Uppdragen kan innefatta såväl mindre objekt som hela anläggningar. Tekniska utredningar samt arbete med riskbedömningar och annan dokumentation kan också förekomma. Arbetet är mycket utåtriktat då du arbetar tillsammans med Kiwa Inspectas kunder stora delar av din arbetstid.

Arbetet innebär att du planerar och utför de flesta uppdrag på egen hand, du skapar nya affärsmöjligheter och långsiktiga relationer. Tjänsten kräver därför social kompetens, stort eget ansvar, noggrannhet, tekniskt intresse och praktisk skicklighet.

Vi tror också att du är kommunikativ, öppen och har lätt för att anpassa ditt arbete i olika typer av miljöer. Ditt ödmjuka förhållningssätt, din drivkraft och din goda känsla för service kommer att vara uppskattade egenskaper på Kiwa Inspecta.

Våra kunder finns i regionen vilket innebär resor dagligen.

Vi söker dig som har

 • Fyraårig teknisk gymnasieutbildning, högskoleingenjör, sjöingenjör eller motsvarande
 • Driftteknisk bakgrund inom energi, skogsindustri eller processindustri
 • Erfarenhet från arbete med tryckkärl, ångpannor, svets eller trycksatta anordningar
 • Behärskar svenska flytande i tal och skrift
 • B-körkort

Meriterande är

 • Erfarenhet av teknisk kontroll och besiktning
 • Erfarenhet från att ha kundkontakt
 • Erfarenhet från arbetsplanering

Som den sociala, glada och utåtriktade person du är har du lätt för att skapa förtroende hos Kiwa Inspectas kunder. Du uppskattar variation och du har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Vi tror också att du är kommunikativ, öppen och har lätt för att anpassa ditt arbete i olika typer av miljöer. Ditt ödmjuka förhållningssätt, din drivkraft och din goda känsla för service kommer att vara uppskattade egenskaper på Kiwa Inspecta.

Vi erbjuder dig

 • Tryggheten av att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal
 • Flexibla arbetstider
 • Goda utvecklingsmöjligheter för våra anställa att utvecklas och växa inom företaget
 • Vi erbjuder även en mängd förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.
 • Du får även möjligheten att jobba i en verksamhet med etablerade rutiner, duktiga kollegor och en god stämning.

Så här söker du

Du ansöker genom att klicka på "sök den här tjänsten" på vår hemsida www.kiwa.se. Vi kallar löpande till intervjuer så skicka din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor gällande tjänsten kontakta enhetschef Björn
Thorsell, 010-4799342.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Björn Thorsell
Telefon 010-4799342
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kiwa.com/se/sv/?gclid=EAIaIQobChMI8vifhojn5gIV0KiaCh2Gzw6eEAAYASAAEgLOaPD_BwE
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kiwa Inspecta är en internationell leverantör av tjänster inom besiktning, provning, certifiering, teknisk konsultation och utbildning. I Sverige är vi 750 medarbetare som arbetar på något av våra 26 lokalkontor, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi är en del av den globala Kiwa-koncernen som har verksamhet i över 40 länder. Tillsammans arbetar vi för att skapa säkerhet, trygghet och hållbar utveckling för våra kunder världen över.