Platschef Skövde

Platschef Skövde

Vill du engagera medarbetare och driva försäljning på Nordens ledande oberoende inredningsföretag? Har du ett stort engagemang och driv kan du vara den som driver vidare Input Interiörs kontor i Skövde. Följ med på den fortsatta resan och bli en av oss!

Om vår kund

Input interiör är Nordens ledande oberoende inredningskoncern med unik kompetens inom behovsanpassade lösningar för offentlig miljö, kontor och näringsliv, hotell och restaurang, skola och utbildning samt vård och omsorg.
Vårt oberoende är vår styrka. Vi utgår alltid från våra kunders förutsättningar och behov och låter oss inte styras av en begränsad produktionsanläggning. Utan egen produktion att ta hänsyn till kan vi istället guida kunder till rätt produkt, i rätt utförande, från rätt leverantör med rätt prissättning och rätt leveransdatum. Med marknadens bredaste utbud skapar vi handlingsutrymme och valfrihet för våra kunder.

Dina arbetsuppgifter

Att arbeta på Input interiör som säljande platschef innebär att den ena dagen inte är den andra lik. Du ansvarar för vårt lokala kontor och showroom i Skövde där du leder det fartfyllda arbetet med att förverkliga nya miljöer hos ledande företag och offentliga verksamheter. Till din hjälp har du 5 ambitiösa medarbetare, välkända varumärken, kreativa affärslösningar och marknadens bredaste sortiment.

På ett ungefär, hur ser vardagen ut? Du bearbetar och vårdar affärsrelationer och gillar operativt ledarskap som innebär att du har vilja att lära dig och kunna alla delar i arbetet. Därtill ansvarar du för kontorets löpande drift, resultat och försäljning och såklart har dina medarbetare i fokus som du engagerar och vidareutvecklar i deras arbete.

Din profil

För att lyckas i rollen är du en resultatinriktad ledare som har lätt för att samarbeta. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och är den som både vill utveckla andra likväl som dig själv. Du är den person som ofta får höra att du är initiativrik och som är förtroendeingivande. Brinner du även för att genomföra en affär i världsklass där du både ser till relationen och lönsamheten, har vi troligtvis en match.
Vi tror att du har jobbat med relationsskapande försäljning tidigare och har du ett brett kontaktnät i regionen och branschvana ser vi det som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och välkomnar alla sökande, vi eftersträvar mångfald på arbetsplatsen.

Låter tjänsten intressant?
Vi ser fram emot din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer sker löpande. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Johan Holm, johan@effektiv.se

Sökord

Platschef, Inredning, Försäljning, Offentlig miljö, Kontor, Ledare, Input interiör
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.