Servicerådgivare

Servicerådgivare

Team Holmgren i Skövde växer och söker nu servicerådgivare. Brinner du för att möta kunder och för att ge dem bästa tänkbara service? Då är det kanske dig vi söker som vår nya servicerådgivare!

Om dig
Vi söker dig som på ett naturligt sätt har sinne för att skapa goda relationer och resultat utöver det vanliga. Genom lyhördhet och en uppriktig nyfikenhet finner du rätt lösningar för kundens behov. Du bygger och bevarar relationer med kunder och kollegor för att nå våra mål. Du är en teamspelare som visar uppmärksamhet och omtanke om människorna i din närhet. Du är bra på problemlösning som skapar mervärde och du har god insikt i att ordning och reda leder till kvalitet och effektivitet i flera led. I mer intensiva stunder behåller du både ditt lugn, fokus och goda humör. Du har lätt för att skapa arbetsglädje, är engagerad och har en vilja till att utmana och utveckla dig själv.

Du är välbekant och bekväm med dagens teknik och öppen för framtidens. Meriterande är det i de fall du har tidigare erfarenhet av något serviceyrke. Likaså om du har erfarenhet från Fordonsdatas affärssystem Kobra eller annat verkstadssystem.

Om jobbet
Som servicerådgivare på Holmgrens Bil får du följa med på en resa där du med ditt driv, initiativförmåga och engagemang får möjlighet att hjälpa kunden till ett tryggare liv genom att lösa deras problem. Tillsammans med kollegorna i teamet skapar du en atmosfär i kundmottagningen som imponerar på våra kunder. I Skövde arbetar vi med fem av Holmgrens Bils sex nybilsmärken: BMW, Nissan, MG, Hyundai och MINI.

Arbetsuppgifter
Sköta kundbokningar
Verkstadsplanerar
Skapa och lämna offerter
Beställa reservdelar
Fakturering och hantering av försäkrings- och garantiärenden.

Omfattning: Heltid tillsvidare, inleds med sex månaders provanställning
Arbetstider: Måndag- Fredag,07:00-16:00

Placeringsort: Skövde
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vad Holmgrens Bil erbjuder
Holmgrens Bil erbjuder en spännande arbetsplats som bygger på sunda värderingar i en händelserik bransch. Vårt varumärkeslöfte Vi bryr oss och våra kärnvärden glädje, respekt, ansvar och sparsamhet genomsyrar allt vi gör och står för. Den riktar sig inte bara till våra kunder, utan i allra högsta grad även till alla våra medarbetare. Hos oss finns det möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling. Holmgrens Bil erbjuder dessutom en rad personalförmåner, allt ifrån friskvårdsbidrag till möjligheten att nyttja en fjällstuga i Björnrike. Som anställd hos oss kan du känna dig trygg- vi är anslutna till kollektivavtal!

Läs gärna mer om oss här.

Ansökan
Ansök senast 18 december 2022. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta servicechef Jörgen Pettersson på mejl jorgen.d.pettersson@holmgrensbil.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

En av Sveriges största privata bilhandlare som idag drivs av tredje generationen Holmgren. Holmgrens Bil finns på 13 orter och totalt 15 anläggningar. Vi erbjuder allt från service till fritidsfordon och mobilitetstjänster.