Kökssäljare och drömtydare

Kökssäljare och drömtydare

Kökssäljare och drömtydare

Kan du förvandla våra kunders drömmar till vackra och funktionella kök?

På HTH är vår viktigaste uppgift att göra verklighet av våra kunders drömmar – att tyda en kunds dröm och omsätta den från konkreta idéer till ett nytt kök som skapar liv och glädje. Kan du skapa en god dialog, och är du samtidigt kreativ och har intresse för inredning? Då är du kanske vår nästa kökssäljare och drömtydare i butiken i Skövde.

Du styr processen, från första kontakten till den slutliga leveransen

Du kan se fram emot ett allsidigt jobb där du leder hela processen – från den stund kunden går in genom dörren för första gången tills våra installatörer skruvar i sista skruven i kundens nya drömkök.

Dina arbetsuppgifter:
  • Förstå och omsätta dina kunders drömmar till konkreta kökslösningar
  • Designa/rita kök med hjälp av HTH:s många kvalitetsprodukter
  • Vara projektledare som ser till att sälj- och byggfaserna går smidigt och koordinerat
  • Dela dina kunskaper och idéer med kollegorna
Tävlingsmänniska med känsla för sälj och design

Det finns många vägar in i detta arbete. Det är först och främst din personlighet som avgör om du kommer att göra succé. Du ska vara ambitiös och ha energin och uthålligheten för att sätta och nå mål i toppklass. Du älskar att tävla, och du vet att du bara kan vinna när det är kvalitet i all det du gör. När du lovar något levererar du därför också alltid det som avtalats och du har koll på alla detaljer. Det gäller både dina kunder och dina kollegor, som du självklart hjälper när du kan. Du tycker om att träffa människor och du har lätt för att kommunicera med andra. Utöver detta ska du vara van användare av MS Office och vara villig att lära dig nya program.

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från köksbranschen alternativt säljyrket.

Oavsett bakgrund är du inte typen som hoppar mellan jobb, stabilitet ger dig arbetsglädje och de bästa resultaten.

Branschledande utbildning

Du kan se fram emot att utveckla dig från dag ett, bland annat via vår egen utbildningsakademi. Samtidigt kommer du att arbeta tillsammans med väldigt duktiga kollegor som är redo att hjälpa dig på vägen.

Ansökan och kontakt

Skicka ditt CV och personligbrev till VD HTH Skövde Mats Karlsson via mail,mkar@hth.se. Sök redan i dag, ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Mer info
Kontaktperson Mats Karlsson
Telefon 0709586591
Email Mejla Mats Karlsson
Område Skövde
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://hth.se
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är mycket att tänka på när du ska göra verklighet av dina drömmar om ett nytt kök. Och så ska det vara också. Varje detalj är viktig. Men det betyder inte att du själv måste ha kontroll på allting.


Det är därför som vi på HTH har Sveriges mest dedikerade köksexperter.


Kompetent hjälp och engagerad rådgivning är grundpelare varje gång ett HTH-kök skapas. Oavsett om vi ska ordna allt med en helhetslösning eller om du har modet att klara av en del av arbetet själv.


För oss är det viktigaste att du får rätt kök.