Säljare till HLL Hyreslandslaget i Skövde

Säljare till HLL Hyreslandslaget i Skövde

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill jobba som säljare för HLL Hyreslandslaget i Skövde! Hyreslandslagets säljteam är ett energifyllt, sammansvetsat team som brinner för kundrelationer och maskinuthyrning. För Hyreslandslaget är intresset för maskinerna och närheten till den dagliga verksamheten en självklarhet. I din roll arbetar självständigt ute på fältet och har alltid en tät dialog med Hyreslandslagets depåer. Du har stort fokus på att underhålla och utveckla befintliga kundrelationer, samt att du även arbetar med att utöka din kundstock med nya kundsamarbeten. Detta är en varierande och självständig tjänst med många externa kontakter i en snabbt växande organisation.

Varför HLL Hyreslandslaget?

HLL Hyreslandslaget arbetar med att utveckla människor och får dem växa individuellt och tillsammans. Vi brinner för att ta hand om vår personal och arbetsplatsen genomsyras av en stor gemenskap. De viktigaste vi har är våra medarbetare och maskiner!

Din profil

Till denna roll söker vi dig som har arbetat som Säljare/Fältsäljare i minst 3 år. Om du har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen är det meriterande. Tjänsten kräver mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift samt B-körkort.

Det är viktigt för oss att du är resultatinriktad, självgående och trivs med att arbeta under eget ansvar. Du är flexibel, lösningsorienterad och har lätt för att bygga och vårda dina kundrelationer Du är en prestigelös person som gillar kundkontakten och att lösa problem. Du sätter alltid laget före jaget - teamplayer!
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos HLL Hyreslandslaget får du arbeta i ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsbolag, som förser den svenska bygg och anläggningsbranschen med maskiner. Sedan starten 2011 har vi idag 18 depåer runt om i landet, varav 11 finns i Stockholmstrakten. Vi hyr ut bygg- och anläggningsmaskiner samt liftar, bodar och vagnar.