Fastighetstekniker sökes till Gladsheim i Skara

Fastighetstekniker sökes till Gladsheim i Skara

Gladsheim Fastigheter grundades år 2018 och är ett fastighetsbolag som huvudsakligen förvaltar och förädlar hyresbostäder i mellanstora svenska orter. Vi har ett fokus på en hållbar och långsiktig utveckling genom långsiktigt ägande. Idag har bolaget fastigheter i Arboga, Eskilstuna, Karlskoga, Skövde samt Skara och Töreboda. Vår ambition är att fortsätta förvärva nya fastigheter och löpande förbättra beståndet genom renoveringar. Vi vill, genom våra renoveringar, skapa attraktiva bostäder och erbjuda våra hyresgäster ett trivsamt och tryggt boende. Att samtidigt uppgradera fastigheterna ur ett ekologiskt perspektiv är för oss en självklarhet.

Nu söker vi en arbetsledande fastighetstekniker till vår verksamhet i Skara.

Arbetsuppgifter

I rollen som fastighetstekniker har du ett tätt samarbete med förvaltningen och ansvarar för drift och underhåll för våra fastigheter. Ditt dagliga arbete innefattar kontakt med våra hyresgäster, felavhjälpning, kontakt med underentreprenörer, energieffektivisering och driftoptimering samtidigt som du också arbetsleder fastighetsskötarna i det dagliga operativa arbetet. I rollen har du stor frihet under ansvar och möjlighet att själv påverka arbetsprocessen.

För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter i bolaget.

Din profil

Vi söker dig som har en utbildning inom fastighetsteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper kring drift och fastigheter och har du tidigare arbetat med VVS, el eller datoriserade styr- och reglersystem ser vi det som meriterande. Vidare ser vi kunskaper kring energioptimering som positivt.

Som person är du självgående, flexibel, prestigelös och lösningsfokuserad. Som Gladsheims ansikte utåt inger du ett lugn och förtroende i samverkan med andra människor. Då hyresgästerna är i fokus, motiveras du av hög servicenivå och kunskap om vad som bidrar till kvalitet i kontakten med hyresgäster och medarbetare.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129 eller monika.p.m@onepartnergroup.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Fastighet
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 mars 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se