GJ Maskin söker Servicetekniker Truck till Skövde

GJ Maskin söker Servicetekniker Truck till Skövde

GJ Maskin i Skövde är en fullserviceanläggning med ett team på 15 medarbetare. Vi erbjuder kunder service och reparationer av de maskiner och produkter vi säljer, samt kundernas övriga maskiner. Nu behöver vi bli fler och söker ytterligare en servicetekniker till vår truckverkstad. Är du den vi söker och vill ingå i vårt team?

Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med övriga servicetekniker på vår truckverkstad kommer du arbeta med service, reparation och felsökningar på plats ute hos våra kunder. Vissa arbeten kommer att utföras i vår verkstad i Skövde. Du dokumenterar arbeten och håller ordning i verkstaden och servicebussar.

För att du ska lyckas och trivas hos oss
Vi ser gärna att du har en fordonsteknisk utbildning och/eller motsvarande praktisk erfarenhet av arbete inom mekanik, el och hydraulik. Om du har tidigare erfarenhet av arbete med truckar, innehar behörigheter såsom travers, sprickindikering eller truckkort är det ett plus.

Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du har en god PC vana och tidigare erfarenhet inom diagnostik och felsökning är meriterande. Som person är du noggrann, ordningsam och en glad och positiv lagspelare som är serviceinriktad, självgående och engagerad. Du tycker om att lösa problem och har ett intresse för branschen.
B-körkort är ett krav.

Vad vi erbjuder dig
GJ Maskin erbjuder dig en utvecklande roll i en samhällsviktig bransch i ett familjärt och växande företag med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. Du har stor möjlighet att påverka och utveckla verksamheten och arbetet! Vi har fullt fokus på framtiden och vill att alla ska vara med på tåget och känna sig inkluderade.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du är därför välkommen med din ansökan redan idag! Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Platschef Daniel Arvidsson på 070-525 58
79 eller daniel@gjmaskin.se eller HR-ansvarig Fredrika Vilsson på 0515-77 78 26 eller fredrika@gjmaskin.se.
Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.gjmaskin.se/
Sista ansökningsdag 17 jan 2022 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GJ Maskin AB grundades 1968 och är ett privatägt fullserviceföretag som marknadsför starka, mångsidiga och funktionella produkter inom lantbruk, skog, entreprenad och truckar. GJ Maskins vision är att genom kompetens och erfarenhet generera nöjda kunder och på så sätt vara en ledande kraft på marknaden. Företaget finns etablerat med fullserviceanläggningar i Falköping, Skövde,
Lidköping, Ulricehamn, Jönköping och Eksjö och omsätter ca 265 miljoner kronor. Företaget har ca 60 anställda. Företaget är anslutet till kollektivavtal via Motorbranschens Arbetsgivareförbund.