GJ Maskin AB söker Servicetekniker

GJ Maskin AB söker Servicetekniker

GJ Maskin i Skövde är en fullserviceanläggning med ett team på 15 medarbetare som tillsammans erbjuder kunder service och reparationer av de maskiner och produkter vi säljer, samt kundernas övriga maskiner av flera varumärken på marknaden. Nu behöver vi bli fler och söker ytterligare en servicetekniker. Är du den vi söker och vill ingå i vårt team?

Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med övriga servicetekniker utför du huvudsakligen arbeten i verkstaden, innefattande service, reparation och felsökningar. Du dokumenterar arbeten och håller ordning i verkstaden och servicebussar. Viss jourtjänstgöring förekommer i säsong.

För att du ska lyckas och trivas hos oss
Vi ser gärna att du har en bakgrund inom maskinservice med några års erfarenhet. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift och god datavana. Meriterande med behörigheter såsom travers mm.
Som person tror vi att du är noggrann, ordningsam och en glad och positiv lagspelare som är serviceinriktad, självgående och engagerad. Du tycker om att lösa problem och har ett intresse för branschen.
B-körkort är ett krav.

Vad vi erbjuder dig
Förutom att GJ Maskin erbjuder dig en utvecklande roll i en samhällsviktig bransch i ett familjärt och växande företag med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare, erbjuds även fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla verksamheten och arbetet! Vi har ett stort fokus på framtiden och vill att alla ska vara med på tåget och känna sig inkluderade.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Fredrika Vilsson
Telefon 0515-77 78 26
Email Mejla Fredrika Vilsson
Område Skövde
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gjmaskin.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GJ Maskin AB grundades 1968 och är ett privatägt fullserviceföretag som marknadsför starka, mångsidiga och funktionella produkter inom lantbruk, skog, entreprenad och truckar. GJ Maskins vision är att genom kompetens och erfarenhet generera nöjda kunder och på så sätt vara en ledande kraft på marknaden. Företaget finns etablerat med fullserviceanläggningar i Falköping, Skövde, Lidköping, Ulricehamn, Jönköping och Eksjö och omsätter ca 250 miljoner kronor. Företaget har ca 60 anställda.