Projektledare sökes till Gäre Bygg AB i Skövde

Projektledare sökes till Gäre Bygg AB i Skövde

Gäre Bygg
Gäre Bygg AB är ett väletablerat byggserviceföretag inom Skaraborgs län med Skövde som utgångspunkt. Gäre Bygg AB som ingår i Byggkoncernen Byggbetjänten AB har idag 21 anställda ochväxer inom alla segment men framförallt inom området försäkringsskador. Vi är ett byggföretag som genom nytänkande, kombinerat med gedigen yrkesskicklighet, skall göra varje kund och objekt till en referens.

Är du projektledaren som vill vara en del av det familjära företag med den stora koncernens muskler, då är du varmt välkommen med din ansökan.

Rollen som projektledare
I rollen ingår ansvar för planering, ekonomi och produktionsstyrning. Vidare kommer du att styra och planera arbeten med hänsyn till kvalité, miljö, ekonomi och arbetsmiljö.

Projektledaren har även budget och arbetsledaransvar. Som projektledare ansvarar du för kalkylering, styrning, planering och uppföljning av projektet som utförs i Meps, Wikells och Hantverksdata/Entré som är de administrativa system som företaget arbetar i.

Det gemensamma målet är att säkerställa kostnadskontroll från start till mål. Här erbjuds du en roll med stor frihet under ansvar och som har en variation mellan kundmöten, kalkylering, problemlösning, arbetsledning och att koordinera underentreprenörer.

Vem är du?
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmåga att självständigt planera ditt arbete och att arbeta med flera olika projekt samtidigt. Du behöver ha ett strukturerat arbetssätt och förmåga att prioritera även i stunder då det är högt tempo. Arbetet innebär mycket samverkan med externa och interna kontakter, och det är därför viktigt att du har en god förmåga att skapa förtroende samt att bygga och bibehålla goda relationer. Du arbetar proaktivt, är både initiativrik samt lösnings- och förbättringsorienterad.

Erfarenheter
Du som söker denna tjänst har en fullständig gymnasieutbildning samt att du har erfarenhet från bygg och är van att driva projekt inom ROT/Byggservice, gärna som arbetsledare, projektledare eller besiktningsman. Du har goda kunskaper i MS Officepaketet, främst Excel. Extra meriterande är om du tidigare har erfarenheter av att arbeta i system som Meps eller Hantverksdata/Entré. Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt att körkort B är ett krav.

Gäre Bygg AB erbjuder
  • En bred roll med varierande arbetsuppgifter, där du får ta stort ansvar och kan utforma ditt arbete på egen hand.
  • Seniora kollegor och bollplank
  • Ett familjärt företag i en stor och trygg koncern
  • Friskvårdsbidrag
  • Rabatter på hotell, resor, produkter
  • Utbildningar och trevliga sammankomster både på företaget och ihop med övriga företag inom koncernen

Information och ansökan
För mer information om tjänsten kontakta:
Peter Tagner
HR-ansvarig
peter.tagner@byggbetjanten.se
070-230 51 81

Varmt välkommen med din ansökan senast 10/10. Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre för tjänsten? Tipsa dem gärna!
Skicka gärna in din ansökan med CV tidigare då vi tillämpar löpande urvalsarbete.
OBS! Vi tar ej emot ansökningar via epost utan endast ansökningar via rekryteringssystemet Varbi kommer att tas emot.

Tjänsten är på heltid och med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Skövde.

Om koncernen Byggbetjänten AB
Gäre Bygg AB ingår i en koncern som består av tio bolag: Byggbetjänten AB, Erikssons Bygg i Mellansverige AB (EBAB), Hyrmaskiner Lindesberg, Golv & Kakel i Mellansverige AB, Golvtjänst i Degerfors AB, Ekonomigolv i Örebro AB, Forna stål & montage AB, Karlskoga Byggnadsplåt samt H.Einarsson byggnads AB (HEBAB). I koncernen finns idag 175 anställda och samtliga bolag har gott renommé och är starka i sina regioner.
Mer info
Kontaktperson Peter Tagner
Telefon 070-230 51 81
Email Mejla Peter Tagner
Område Skövde
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 okt 2022 (5 dagar kvar)