Innesäljare

Innesäljare

Innesäljare
Skövde

Vill du vara med och bidra till Furhoffs Rostfria tillväxtresa? 

Arbetsuppgifter 
I tjänsten som innesäljare arbetar du med försäljning både enskilt och i samarbete med hybridsäljare. Du arbetar aktivt med försäljning mot nya och befintliga kunder och projekt, via gemensamma kanaler, Leads sökning genom olika kontaktytor. Projekten driver du själv eller fördelar till rätt person i gruppen. Processen säkerställer du genom uppföljning av offert och order. Riktade marknadsutskick innefattas också i tjänsten - allt för ett så bra kundbemötande som möjligt. 

Du kommer även att:

 • Offerera projekt från gemensamma inkorgen
 • Föreslå produkt till olika processer, projektjobb
 • Leads sökning via olika plattformar
 • Uppföljning offert i samarbete med övrig sälj
 • Avslut/order i projekt i samarbete med övrig sälj
 • Ta in input från marknaden

 

"Furhoffs är för mig en trygg arbetsplats där chansen att utvecklas internt om man visar framfötterna är god.

En bra dag på jobbet har högt tempo med varierande uppgifter. Uppgifterna varierar mellan att hjälpa en konsult med tekniska specifikationer eller välja rätt produkt, förhandla priser, skriva offerter/order, kommunicera med produktion samt att stärka relationer till kunder.

Som anställd hos Furhoffs får man uppleva hur byggbranschen fungerar, en större förståelse för hela sälj och tillverkningsförloppet och chans att utnyttja kunskaper om produkter och det rostfria stålet för att kunna hjälpa kunder på bästa sätt, samtidigt som man får jobba i en miljö med fantastiska kollegor och lagspel."

Läs mer om vad Anton och hans kollegor har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/furhoffs

 

Din profil 
Vi söker dig som har en god teknisk förståelse och intresse. Är van och trivs med ett kund fokuserat arbete, där du är både orädd och initiativtagande. Som person har du en egen motor samtidigt som att du är en lagspelare och vill bidra till Furhoffs resa framåt. Du har en god förmåga att förstå kunders behov och omsätta dem till en lösning. I grunden är du serviceminded och engagerad, både i samarbete med kollegor och kunder.

 • Van att arbeta i Officepaketet 
 • Van att arbeta i affärssystem 
 • Meriterande jobbat med försäljning 
 • Meriterande jobbat med leadshantering
 • Svenska och engelska i tal och skrift

 

Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten kontakta Åsa Carlberg på asa@bycarlberg.se eller tel. +46 (70) 224 81 21. Under semesterperioden sker kontakten via mail.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen, vi tar inte emot ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om oss
År 1899 etablerade Carl Furhoff ett litet kopparslageri i Skövde. Även sönerna Olof och Elis började i företaget som framför allt tillverkade kittlar, skopor och kannor av koppar. Produkter som under den tiden flitigt användes i köken. På 1920-talet gick tillverkningen mer och mer över till det nya materialet som med tiden skulle komma att ta över - rostfritt stål. Att följa med i utvecklingen har alltid varit, och är även idag, en ambition för oss. Vi ska alltid ligga i framkant vad gäller yrkeskunnande, tillverkningsmetoder och maskiner. Vi har med åren vuxit oss större, starkare och förändrats i takt med att nya generationer i familjen Furhoff tagit vid och lett verksamheten vidare. I dag är vi 150 anställda och leds framgångsrikt av fjärde generationen. Verksamheten har utvecklats till två affärsområden, dels förser vi den nordiska VVS- och byggmarknaden med rostfria golvbrunnar och rostfri inredning, dels tillverkar vi som underleverantör produkter i rostfritt stål åt tillverkande industri, såväl i Sverige som för export. 

Mer info
Område Skövde
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport, Innesäljare, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 1 okt 2022 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!