Webbutvecklare med fokus på Wordpress

Webbutvecklare med fokus på Wordpress

Vi söker en webbutvecklare som vill bidra till Ljungs utvecklingsteam med fokus på Wordpress. Placering är i Jönköping.

Dina arbetsuppgifter

På Ljungs kommer du att jobba med både korta och långa projekt och vara med både när det gäller framtagning av idéer och lösningar. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och du kommer att ha utrymme att vara flexibel och få utlopp för kreativa tankar. Du kommer få möjligheten att jobba med ett flertal kunder och projekt med på front-/backend-utveckling.
Du kommer bland annat att arbeta med att:
  • Utveckla och underhålla nya och befintliga kunder.
  • Kundkontakt sker vid start av projekt men kan även ske under projektens gång.
  • Projekten kan vara allt från några dagar till några månader, vanligtvis är ett projekt ca 3 månader.
Du kommer att få jobba på en webbyrå som har utvecklat tekniska lösningar för kunder sedan mitten av nittiotalet. Utöver detta utvecklar dom även kreativ kommunikation och innehåll för deras kunder. Allt detta skapande gör Ljungs miljö unik och en inspirerande arbetsplats med stor variation.

Din profil

Skallkrav:
  • Kunskap inom PHP, JavaScript, HTML och CSS
  • Brinnande intresse för Wordpress och WooCommerse
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Kunskap inom ramverk så som Bootstrap
  • Arbetslivserfarenhet som webbutvecklare
  • Högskoleutbildning inom webb.
Ljungs erbjuder goda utvecklings- samt utbildningsmöjligheter och en kultur som präglas av gemenskap, kreativitet och samarbete.
Personligaegenskaper:
Vi söker dig som är strukturerad och har bra ordning på sina grejer, att arbeta effektivt och få saker gjorda är en självklarhet för dig. Att du är stresstålig och lugn som person är viktigt för att passa in i gruppen.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid - dagtid
Placering: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Skövde
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 nov 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ljungs Kommunikation AB är en digital byrå som jobbar mot webb, systemutveckling och kommunikation, även mot 3D-visualisering. Jobbar mestadels mot företag i Jönköping men även en del mot Örebro och Stockholm. Grossister och industriföretag är mestadels av deras kunder idag.
Dom är 8 anställda idag där bland annat projektledare, art director, webbutvecklare, backend-utvecklare och kommunikatörer. Företaget finns representerade i Jönköping, Borås och Stockholm, och denna tjänst är i Jönköping.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.