VVS-Ingenjör till Bravida

VVS-Ingenjör till Bravida

Vi söker en driven och nyfiken VVS-ingenjör som har möjlighet att växa och bygga nätverk inom ett spännande företag.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som VVS-ingenjör på Bravida kommer du att få möjlighet att vara delaktig i olika projekt ut mot kund, allt från planering, projektering, processen till mål, lönsamhet och uppföljning. Du kommer att tillhöra Skövdekontoret men kan utgå inom Skaraborg. För rätt person och intresse finns det möjlighet att utvecklas och ta mer ansvar.

Denna tjänst innefattar bland annat:
  • Vara behjälplig i projekt ihop med kollegor
  • Arbeta med ritningar och skisser
  • Planering av projekt
  • Medverka på byggmöten
  • Räkna på jobb, beställa material samt offert ut till kund
Du kommer inledningsvis bli tilldelad en handledare för att bli trygg i dina arbetsuppgifter och för att kunna växa in i rollen. Hos Bravida ges du goda möjligheter att både utvecklas som person och även i din yrkesroll. Nyckeln till Bravidas framgång är god stämning på kontoret och god arbetsmiljö.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst YH-utbildning mot byggingenjör inom VVS, installation/ritning, energi, miljö eller likande, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet från branschen
  • Arbetat med AutoCad och/eller MagicCad
Vi söker dig som är en framåt och nyfiken person som känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och som vill utvecklas i ett spännande företag. Du är serviceinriktad och fokuserad på kundens behov samt är en lagspelare som värdesätter kollegor och teamwork. Som person är du flexibel, hjälpsam, ödmjuk och kan även ta egna initiativ.
Vi ser även att du har förmågan att se lösningar istället för problem och du trivs med processarbete där måluppfyllelse är i fokus.

Villkor

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Skövde eller inom Skaraborg
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Kia Helmer
Telefon 0723 015510
Område Skövde
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravida är en ledande totalleverantör av installation- och servicetjänster. Företaget levererar såväl specialtjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Du har en unik möjlighet att växa och bygga nätverk inom ett spännande företag.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.