Programmerare/systemutvecklare till spännande företag i Skövde!

Programmerare/systemutvecklare till spännande företag i Skövde!

Nu söker vi för kunds räkning en systemutvecklare som vill jobba med långsiktiga uppdrag och i en plattorganisation med korta beslutsvägar!

Dina arbetsuppgifter

Vår kund präglas av en miljö med hög kompetens och integritet, dom är i ständig utveckling och har en stor bredd i sina projekt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
 • Jobba i mindre team oftast 2 och 2 med olika uppdrag.
 • Utveckla featurs och vidareutveckla befintliga featurs.
 • Varje team äger sin egen process, från att göra test, sköta kravhantering samt lösa problem och göra felsökningar.
 • Du kommer att jobba med integrationslösningar, ta fram och förvalta lösningar.
Introduktion:
Du kommer sättas i mindre projekt med dom mest erfarna utvecklarna, man kommer jobba nära dom och med tiden kommer du få mer ansvar för större projekt. Ambitionen från vår kund är att man hela tiden ska lära sig nya saker och bli en bättre programmerare därför kommer man lägga stort fokus på att just du ska bli så bra som möjligt.

Din profil

Skallkrav:
 • Relevant utbildning mot programmering eller Dataspelsprogrammering
 • Alternativt erfarenhet av programmering, hobbyprojekt
Meriterande:
 • Jobbat med programmering tidigare.
 • Haft tidigare hobbyprojekt, praktik med skolan
 • Svenska i tal och skrift
 • Erfarenhet av Backend utveckling
 • Erfarenhet av Frontend utveckling
 • App-utveckling
Personliga egenskaper och beteenden:

Du är en kreativ person som är lösningsfokuserad och ser möjligheter framför problem. Vi ser att du är en flexibel person som ständigt vill utvecklas, du är en lagspelare och är öppen mot dina kollegor.

Villkor

Villkor:
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Skövde
Lön: Enligt avtal

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Skövde
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är idag 8st utvecklare, utvecklingsavdelningen finns på kontoret i Skövde.
Företaget grundades 2009 som ett konsultbolag, dom är specialister på att utveckla utmärkta lösningar till deras kunder. Komplexa system som har hög prestanda och kräver hög säkerhet. Kunder/företag dom jobbar med finns inom spel-finans och erfarenhetsindustrin.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du bli anställd direkt hos vårt kundföretag.