Nu söker vi en Automationsingenjör inom livsmedelsindustrin!

Nu söker vi en Automationsingenjör inom livsmedelsindustrin!

Är du i början på din karriär inom automation eller har jobbat något år, Vill du få chansen till bred kompetensutveckling och möjligheten att ständigt växa i din roll? Då kan detta vara jobbet för dig. Vantec System AB söker just nu en Automationsingenjör.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ha en väldigt omväxlande roll och arbetsuppgifter beroende på projekt, rollen sträcker sig från start av uppdrag till lervarans hos slutkunden. Beroende på projekt kommer du jobba i team på 3st eller ensam.

Huvudarbetsuppgifterna är:
 • Projektledning
 • Idrifttagning
 • Support inom system och el-automation
 • PLC-programmering och SCADA-system
Du kommer även att agera stöd för installatörerna och då förkommer även resor i tjänsten.

Din profil

Skallkrav:
 • YH-utbildning mot automationsingenjör eller erfarenhet av yrket
 • B-körkort
 • Svenska och engelska i tal/skrift
Meriterande:
 • El-kunskaper sedan tidigare
 • Erfarenhet av automation, mekanik eller processmontage
 • Tidigare erfarenhet från programmering
 • Officepaketet
 • Erfarenhet av livsmedelsindustrin
 • Auto CAD
Personliga egenskaper:
Du är en kreativ person som är lösningsfokuserad och ser möjligheter framför problem. Vi ser att du är noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Att du har ett stort intresse för IT och teknik samt att du har ett högt driv och kan ta egna initiativ. Som person har du en socialförmåga är flexibel och du gillar att arbeta i högt tempo.

Villkor

Villkor:
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, flexibelt
Placering: Götene
Lön: Enligt avtal
Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Skövde
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 apr (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vantec System AB i Götene är ett företag med erfarenhet inom projektering, processanläggningar/utrustningar samt montagearbete till livsmedelsindustrin, mejerier, bagerier och bryggerier. Tack vare deras breda kunnande och spetskompetens inom området kan dom erbjuda deras kunder en helhetslösning. Tillexempel dosersystem till bagerier, ostvaxning-system, tanklager m.m. Vantec kan även erbjuda separat tjänster inom, Processmontage, projektering, projektledning, automation, egen tillverkning, komponentförsäljning (ventiler, pumpar, och service satser).
Utveckling och tillverkning av specialmaskiner efter kundens behov är alltid största fokus. Företaget grundades 2001 och är idag 15 anställda.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.